SAMSUNG GALAXY X: OFICIAL, DATA de PREZENTARE Anuntata

Samsung GALAXY X are in mod oficial confirmata prezentarea in care vom vedea primele noutati pregatite pentru primul smartphone inteligent, iata ce spune Samsung.

SAMSUNG GALAXY X prezentare

Samsung GALAXY X are in mod oficial anuntata prezentarea chiar de catre cei de la Samsung, ei publicand noaptea trecuta un teaser interesant in care dezvaluie cam cand ar trebui sa vedem pentru prima oara noul telefon. Puteti vedea mai jos teaserul respectiv, cei de la Samsung folosind o animatie in el care sugereaza fara vreun dubiu faptul ca urmeaza sa prezinte Samsung GALAXY X, aici fiind doar confirmarea acestui eveniment interesant.

Samsung GALAXY X a fost anuntat inca de acum cateva sapatmani ca avand o prezentare programata pentru Samsung Developer Conference din San Francisco, iar acum coreenii nu fac altceva decat sa confirme zvonurile. Desi initial compania dorea sa lanseze efectiv Samsung GALAXY X pe final de an 2018, probleme in procesul de dezvoltare au amanat lansarea cu cateva luni pentru ca telefonul sa fie pregatit suficient de bine pentru a fi pus in vanzare.

SAMSUNG GALAXY X: OFICIAL, DATA de PREZENTARE Anuntata

Samsung GALAXY X va fi prezentat de catre companie in cadrul conferintei pentru dezvoltatori ce va avea loc la inceputul lunii viitoare, insa vorbim despre una sumara, nu despre cea in care vor fi dezvaluite toate noutatile. Se pare ca Samsung vrea doar sa arate lumii intregi ca are telefonul pregatit pentru a fi lansat curand, fara a oferi Samsung GALAXY X pentru precomanda la scurt timp dupa conferinta, si cel mai probabil fara a anunta o data efectiva pentru lansare.

Samsung GALAXY X este unul dintre cele mai asteptate noi telefoane pentru inceputul de an 2019, iar asta pentru ca va fi primul smartphone cu ecran pliabil, aducand o serie de premiere pentru lumea telefoanelor inteligente. Este de asteptat ca Samsung GALAXY X sa fie lansat la inceputul lunii ianuarie pe piata, insa la preturi cuprinse intre 1500 si 2000 de dolari, telefonul urmand a fi produs in cantitati limitate, asa cum e si normal, avand in vedere ca va fi si foarte scump.