Samsung GALAXY S10: Ecran ULUITOR, Baterie URIASA

Samsung GALAXY S10 are astazi confirmate ecranul uluitor si bateria uriasa pe care compania Samsung le pregateste pentru lansare, doua surprize foart emari fiind in dezvoltare.

Samsung GALAXY S10 ecran baterie

Samsung GALAXY S10 are noul ecran uluitor si bateria de capacitate mare confirmate astazi de catre surse apropiate companiei coreene, telefonul fiind pregatit pentru lansare in primavara anului 2019, dar specificatiile sale finale par sa fi fost stabilite. Samsung GALAXY S10 va avea un ecran care se va intinde de la o margine la alta a carcasei, avand bezel foarte subtire, si un rapoart ecran – panou frontal care ajunge la nu mai putin de 93.4%, la fel ca telefoanele fara decupaj.

Samsung GALAXY S10 ar avea inclusiv camerele ascunse sub ecran, sau sub acea margine foarte subtire din partea superioara, cei de la Samsung reusind sa gaseasca solutia pentru a evita integrarea unui decupaj in telefoanele sale. Samsung GALAXY S9 are un raport ecran – panou frontal de 83.6%, deci o crestere la 93.4% pentru Samsung GALAXY S10 ar fi o schimbare uimitoare, insa procentul ar fi mai mic decat cel de 93.8% pe care il ofera OPPO Find X, desi diferenta va fi insesizabila.

Samsung GALAXY S10: Ecran ULUITOR, Baterie URIASA

Samsung GALAXY S10 va avea deasemenea o baterie cu capacitate de 4000 mAh, in comparatie cu cea de 3500 mAh, oferita in actualele modele de telefoane, iar asta ar trebui sa aduca si o crestere privind autonomia bateriei. Stim deja ca Samsung GALAXY S10 va avea noi procesoare produse folosind un proces de fabricatie de 7nm, care consuma mai putina energie, deci impreuna cu o baterie de 4000 mAh, telefoanele ar trebui sa aiba o autonomie foarte buna.

“Oh, and a little hint: 93.4% screen-to-body ratio could be admired in the Galaxy S10 and in the case of the “big” S10 also a 4,000 mAh battery. At least, you whisper internally.”

Samsung GALAXY S10 urmeaza as fie prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019 de catre compania coreeana, iar lansarea ar trebui sa aiba loc luna urmatoare, adica in martie 2019. Nu se stie deocamdata la ce preturi va fi vanduta seria Samsung GALAXY S10, insa spre deosebire de cea actuala, aceasta urmeaza sa fie oferita in nu mai putin de 4 modele pentru clienti, versiuni cu 5G si pana la 12 GB RAM fiind zvonite in momentul de fata.