Samsung GALAXY S10: Vestea PROASTA pentru Clienti

Samsung GALAXY S10 vine cu o veste foarte proasta pentru fanii companiei coreene, o schimbare neprevazuta fiind dezvaluita in cursul acestei zile.

Samsung GALAXY S10 jack 3.5mm

Samsung GALAXY S10 este pregatit pentru a fi pus in curand in vanzare de catre compania coreeana, insa din pacate, astazi aflam o veste foarte proasta in legatura cu noul model de smartphone. Conform unor parteneri ai companiei Samsung, in momentul de fata exista in dezvoltare un prototip al Samsung GALAXY S10 care este creat fara a avea un port audio de 3.5mm, adica acela prin care pot fi conectate vasta majoritate a castilor cu fir existente.

Samsung GALAXY S10 nu avea anuntata aceasta schimbare foarte importanta de catre vreun zvon aparut pana acum, ba din contra, ni s-a spus ca abia cu Samsung GALAXY Note 10 ar urma sa fie eliminat portul audio. Acum, surse foarte credibile sustin ca de fapt Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie primul dintre cele doua care va fi lansat fara un port audio de 3.5mm, iar asta dupa ani si ani de zile in care coreenii au ironizat Apple pentru aceasta decizie.

Samsung GALAXY S10: Vestea PROASTA pentru Clienti

Samsung GALAXY S10 fara port audio de 3.5mm va obliga utilizatorii sa cumpere casti wireless, sau sa foloseasca adaptoare USB-C pentru a asculta muzica, insa desigur ca toate castile vandute impreuna cu telefoanele le vor avea incluse. Mai mult decat atat, eliminarea portului audio din Samsung GALAXY S10 ar putea elibera spatiu pentru integrarea altor tehnologii in telefoanele care vor fi vandute pentru clienti, insa deocamdata detalii nu exista.

“Samsung is also toying with an S10 prototype without a headphone jack, indicating that it may follow Apple in going completely wireless with its devices. The S10 will come pre-loaded with Google’s Android Pie operating system.”

Samsung GALAXY S10 ar reprezenta o evolutie pentru cei de la Samsung, care s-au incapatanat sa ofere aceasta tehnologie pentru clienti, desi foarte multi o considera invechita si inutila in momentul de fata. Desigur ca amsung este de o cu totul alta parere, sau cel putin era, pentru ca acum Samsung GALAXY S10 este gandit fara port audio de 3.5mm, iar aceasta schimbare va avea impact asupra clientilor din lumea intreaga, multi urmand a fi foarte suparati.