iPhone XR: PRIMUL Test de Rezistenta (VIDEO)

iPhone XR apare in primul test de rezistenta astazi, noul model de telefon al celor de la Apple dovedindu-se a fi surprinzator de bine creat de catre americani.

iPhone XR rezistenta

iPhone XR trece prin primul test de rezistenta astazi pentru a ni se arata in ce masura poate rezista noul telefon al companiei Apple in cazul in care se intampla accidente. Cei de la Apple n-au spus ce fel de sticla protejeaza carcasa iPhone XR in comparatie cu ceea ce exista pentru iPhone XS, insa teoretic ar trebui sa fie vorba despre sticla de duritate similara.

iPhone XR este comparat cu iPhone 8 in acest test pentru a ni se arata cat de rezistente sunt cele doua modele, iar asta pentru ca primul a fost lansat pentru a-l inlocui pe cel de-al doilea. iPhone XR rezista fara probleme in prima parte a testului, cand telefoanele sunt “scapate” pe o suprafata dura de la inaltimi de putin peste un metru, acelasi lucru fiind valabil si pentru iPhone 8.

iPhone XR: PRIMUL Test de Rezistenta (VIDEO)

iPhone XR rezista, in mod interesant, si cand este scapat de la nivelul capului cu ecranul direct pe suprafata dura, iar asta in timp ce iPhone 8 ramane cu un ecran crapat, si compelt nefunctional. Cand se trece la inaltimi de peste 2 metri, iPhone XR rezista remarcabil de bine la prima scapare, insa la a doua carcasa ramane complet distrusa, fara a mai putea fi folosita, si necesitand inlocuirea.

iPhone XR are ecranul distrus la abia a treia scapare, insa intregul telefon devine complet nefunctional in aceasta situatie, imaginea ecranului principal de aplicatii ramanand blocata pe ecran pana cand acesta reporneste. Comparand iPhone XR cu iPhone 8 in ceea ce priveste rezistenta, se pare ca primul este mai rezistent, ceea ce este destul de surprinzator avand in vedere pretul sau de vanzare.