Primul Telefon 5G pentru Europa a fost ANUNTAT

Primul telefon 5G pentru Europa a fost anuntat in mod oficial de catre producator, iata care este compania care il va pune in vanzare pentru clientii europeni.

5g telefoane noi

Primul telefon 5G pentru Europa a fost anuntat astazi dupa ce saptamana trecuta a fost anuntat primul telefon care aduce aceasta premiera la nivel mondial, insa nu si pe continentul nostru, din pacate. Saptamana trecuta a fost anuntat Xiaomi Mi Mix 3 ca primul telefon 5G, insa acel model va fi vandut doar in China de catre cei de la Xiaomi, in Europa el nefiind compatibil cu retelele care urmeaza sa fie lansate de catre operatorii telecom locali.

Primul telefon 5G pentru Europa va veni de la un alt producator, tot chinez, insa unul de la care nimeni nu se gandea ca va vedea un telefon cu o asemenea tehnologie oferita in premiera pentru acest continent. In cadrul lansaruu OnePlus 6T de astazi, presedintele companiei a confirmat faptul ca in momentul de fata lucreaza in colaborare cu operatorii de telefonie mobila din Europa pentru a lansa primul telefon 5G pe acest continent, ca o prmiera foarte interesanta.

Primul Telefon 5G pentru Europa a fost ANUNTAT

OnePlus 7 ar putea fi acest prim telefon 5G pentru Europa, iar compania chinezeasca a anuntat ca el va fi un mode separat pregatit pentru clienti, acesta fiind dezvoltat in tandem cu modelul 4G. COnform informatiilor furnizate astazi de catre presedintele companiei OnePlus, primul telefon 5G pentru Europa a companiei urmeaza sa fie pus in vanzare undeva prin vara anului viitor, adica atunci cand OnePlus 7 ar trebui sa fie lansat in mod oficial.

“When discussing the Snapdragon 845 processor found in the 6T, Qualcomm’s president Cristiano Amon made a point to note that “we’re very happy that our efforts with OnePlus will include 5G smartphones in the very near future.” In an interview ahead of the 6T launch, OnePlus CEO Pete Lau, told me that OnePlus expects to launch a 5G phone next year and that it’s already working with European carriers to make it happen. “We’re confident we’ll be the first 5G phone in Europe,” said Lau, through a translator.”

OnePlus colaboreaza de ceva vreme cu operatorii de telefonie mobila din Europa pentru a lansa un telefon 5G, iar daca va fi intr-adevar primul, nu ne ramane decat sa asteptam si sa vedem daca previziunea e reala. Huawei si Samsung nu au telefoane anuntate cu 5G pentru Europa, coreenii pregatind Samsung GALAXY S10 pentru Coreea de Sud cu aceasta tehnologie, iar chinezii neavand inca ceva serios anuntat decat pentru vara anului viitor.