Google Pixel 3 XL: PROBLEMA care afiseaza DOUA Decupaje

Google Pixel 3 XL are o problema foarte ciudata intampinata de catre utilizatori, iar din cauza sa sunt afisate doua decupaje in ecran in locul celui standard.

google pixel 3 xl problema decupaje

Google Pixel 3 XL a fost lansat cu nu foarte mult timp in urma de catre compania Google, insa noul model de telefon nu a fost lipsit de probleme pana in prezent. Din pacate, una noua genereaza destula frustrare in randul clientilor, care trebuie sa suporte nu unul, ci doua decupaje pe ecranele telefoanelor, acestea aparand in mod ciudat in partea dreapta a telefoanelor.

Google Pixel 3 XL are un decupaj in partea superioara centrala a ecranului, insa Android 9 le permite celor interesati sa afiseze un al doilea decupaj in partea inferioara a ecranului. Din pacate, se pare ca sistemul de operare nu functioneaza chiar asa cum trebuie, asa ca Google Pixel 3 XL afiseaza un al doilea decupaj, in mod “involuntar” in partea dreapta a ecranului, unde ar trebui sa apara continut.

Google Pixel 3 XL: PROBLEMA care afiseaza DOUA Decupaje

google pixel 3 xl problema decupaje 1

Google Pixel 3 XL pare s aiba aceasta problema rezolvata cel putin temporar prin repornirea telefonului, insa numarul celor care raporteaza aparitia acestui decupaj secundar e tot mai mare. Problema celui de-al doilea decupaj din telefoanele Google Pixel 3 XL a devenit atat de mare incat cei de la Google au recunoscut existenta sa, si au confirmat ca o vor rezolva.

Google Pixel 3 XL nu este primul telefon cu decupaj in ecran, nu e primul care permite ascunderea sa, si nu e primul care permite adaugarea unui decupaj secundar, alte aplicatii oferind acelasi lucru. Google Pixel 3 XL este totusi primul telefon care adauga un decupaj secundat in mod inopinat in ecran, ceva ce n-ar trebui sa se intample in mod normal.

7 COMENTARII

  1. decand a venit criza…majoritatea producatoriilor nu mai ai linie de testare a produselor, si asta se vede la orice producator mare.

  2. Vom vedea decupaj și la S9 când va primi android Pie? Poate chiar doua decupaje? ??
    Dacă ăsta e android-ul de la mama lui google,ce pretenții sa mai ai de la alți producători?