Download iOS 12.1 pentru iPhone si iPad

iOS 12.1 este disponibil pentru download pe iPhone si iPad, compania Apple oferind noua versiune a sistemului de operare pentru toti utilizatorii din lumea intreaga.

download ios 12.1

iOS 12.1 a fost lansat in aceasta seara pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, noua versiune a sistemului de operare putand fi descarcata in aceasta seara de catre oricine. Vorbim despre o actualizare care aduce o lista foarte lunga de noutati pentru iDevice-urile companiei Apple, iOS 12.1 putand fi instalat de catre toti utilizatorii cu terminale compatibile.

iOS 12.1 poate fi instalat cel mai usor direct din iPhone, iPad, si iPod Touch, folosind sistemul Software Update, Actualizare Software, insa daca doriti puteti face instalarea si cu iTunes. Pentru a face acest lucru este nevoie sa descarcati pachetele de instalare in format ipsw, iar mai jos aveti link-uri pentru fiecare dintre ele, astfel incat sa puteti instala rapid orice va intereseaza.

Download iOS 12.1 pentru iPhone si iPad

Puteti descarca iOS 12.1 pentru instalare cu iTunes pe iPhone, iPad si iPod Touch folosind ipsw-urile disponibile mai jos :

Articolul precedentSamsung GALAXY S10: Camera INCREDIBILA Anuntata
Articolul următorTelefoanele sunt Prea SCUMPE, Oamenii le Schimba mai RAR
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.