Samsung GALAXY S10: Camera INCREDIBILA Anuntata

Samsung GALAXY S10 are o camera incredibila anuntata astazi chiar de catre compania coreeana, iata ce urmeaza sa fie implementat in viitorul model de telefon.

Samsung GALAXY S10 camera isocell

Samsung GALAXY S10. O noua camera incredibila a fost anuntata astazi de catre compania Samsung, iar primele informatii sugereaza faptul ca ea ar putea ajunge in noua serie de telefoane ale coreenilor. Vorbim despre noi camere ISOCELL pe care coreenii ar urma sa le integreze in Samsung GALAXY S10, acestea fiind disponibile in versiuni care au rezolutie de 32 de megpaixeli si 48 de megapixeli, fiind gandite pentru utilizare in telefoane cu camere duale, sau triple.

Samsung GALAXY S10. Aceste noi camere, care au numele de cod GM1 si GD1, au senzori de imagine de doar 0.8 micrometri, iar integrarea ambelor intr-o camera duala nu ar necesita crearea unei smartphone foarte gros. Partea interesanta pentru aceste camere dedicate Samsung GALAXY S10 sta in faptul ca reducerea rezolutiei la 12 megapixeli, sau 8 megapixeli, permite inregistrarea de poze in conditii de luminozitate scazuta ca si cum ar fi facute cu senzori de dimensiune mai mare.

Samsung GALAXY S10: Camera INCREDIBILA Anuntata

Samsung GALAXY S10 camera isocell 1

Samsung GALAXY S10. Multumita acestor noi camere, viitoarea serie de telefoane ale celor de la Samsung ar putea inregistra poze cam la fel de bine precum telefoanele facute de catre compania Huawei. Mai mult decat atat, aceste noi camere ofera o raza dinamica mult mai buna in comparatie cu ceea ce ofera modelele anterioare de telefoane, Samsung GALAXY S10 urmand a beneficia de o camera extrem de buna, iar acesta ar putea fi un real avantaj in lupta cu producatorii chinezi.

Samsung GALAXY S10. Aceste noi camere pentru telefoane urmeaza sa intre in productie in acest trimestru fiscal, pana la finalul anului, deci ar fi gata pentru asamblare chiar inainte de a fi lansat telefonul. Noile modele de telefoane din seria Samsung GALAXY S10 vor fi prezentate in cadrul Mobile World Congress 2019 de la final de februarie a anului 2019, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva prin cursul lunii martie a anului viitor.