iOS 12.1: Apple Anunta LANSAREA pe iPhone si iPad

iOS 12.1 are lansarea anuntata in mod oficial de catre compania Apple impreuna cu functiile noi care sunt oferite pentru iPhone si iPad incepand de astazi.

ios 12.1 lansare iphone ipad

iOS 12.1 a avut in cursul noptii trecute anuntata lansarea de catre compania Apple, americanii confirmand si noutatile importante pe care clientii le vor avea disponibile. iOS 12.1 va fi lansat astazi de catre Apple, iar prima functie importanta anuntata de catre americani este integrarea optiunii de a face apeluri video in grupuri cu de pana la 32 de persoane pe iPhone si iPad.

iOS 12.1 aduce totodata pentru iPhone si iPad optiunea de a folosi noi caractere emoji, cei de la Apple integrand 70 de noi emoji pe care ii putem folosi cand facem conversatii. Apple reprezinta acum prin caractere emoji persoane cu parul carunt, persoane fara par in cap, mai multe emoji cu fete zambitoare, emoji care reprezinta animale, evenimente sportive, si chiar mancare.

iOS 12.1: Apple Anunta LANSAREA pe iPhone si iPad

iOS 12.1 aduce totodata o functie foarte importanta pentru seriile iPhone XS si iPhone XR, compania Apple implementand optiunea de a controla efectul de adancime al camerei. Mai exact, iOS 12.1 va permite controlarea efectului de adancime inclusiv din interfata aplicatiei camera, cand facem poze, nu doar dupa inregistrarea unei poze, asa cum se intampla acum.

iOS 12.1 aduce, in final, optiunea de a folosi functia dual-SIM pentru iPhone XS si iPhone XR, insa din pacate nu si in Romania deocamdata, dar poate ca si asta se va schimba. iOS 12.1 va fi lansat in aceasta seara de catre compania Apple in urma conferintei care va avea loc dupa-amiaza pentru prezentarea unor noi modele ale iPad Pro 2018, si a unor noi Mac-uri.