OnePlus 6T vs iPhone XS Max: Comparatie Detaliata

OnePlus 6T si iPhone XS Max apar in aceasta dimineata intr-o comparatie detaliata care ne arata diferentele principale dintre cele doua modele de telefoane.

OnePlus 6T vs iPhone XS Max

OnePlus 6T si iPhone XS Max apar in aceasta dimineata in prima comparatie detaliata care are menirea de a ne arata o prezentare detaliata intre cele doua modele de telefoane mobile. OnePlus 6T si iPhone XS Max au ecrane de diagonale foarte apropiate, primul avand 6.41 inch, in timp ce al doilea are 6.5 inch, doar ca decupajele sunt serios diferite intre ele.

OnePlus 6T are deasemenea un cititor de amprente integrat in ecran, cel din carcasa disparand, insa in contrast cu iPhone XS Max, nu vine cu un sistem de recunoastere faciala. OnePlus 6T vine deasemenea cu o baterie de capacitate mai mare, cu peste 800 mAh in comparatie cu cea a iPhone XS Max, insa o asimilare sta in faptul ca telefonul chinezilor nu mai are port audio de 3.5mm.

OnePlus 6T vs iPhone XS Max: Comparatie Detaliata

OnePlus 6T are tot ecran OLED, precum iPhone XS Max, iar asta face ca acele margini ale ecranului sa fie foarte subtiri, cele doua modele de telfeoane avand design-uri foarte apropiate. OnePlus 6T nu are o carcasa din sticla, precum iPhone XS Max, insa nu este chiar atat de urat precum si-ar imagina unii, telefonul avand un design destul de interesant.

OnePlus 6T are un procesor vechi din primavara anului trecut, vine totusi cu 6 GB si 8 GB memorie RAM, si are un pret de vanzare de doar 550 de dolari in SUA. practic, OnePlus 6T costa cat jumatate din iPhone XS Max, iar aici sta marele avantaj al telefonului chinezilor, el fiind foarte ieftin in comparatie cu ceea ce ofera compania Apple in momentul de fata.