Samsung GALAXY S10: ASA va ARATA cu Android 9

Samsung GALAXY S10 va fi lansat cu Android 9 preinstalat, iar o prima imagine ne arata astazi cum va arata sistemul de operare pe noul model de telefon.

Samsung GALAXY S10 Android 9

Samsung GALAXY S10 va fi lansat in primavara anului 2019 de catre compania Samsung, iar dupa cum se asteapta deja toata lumea, telefonul va fi disponibil pentru achizitie cu Android 9 preinstalat de catre coreeni. Stim acest lucru foarte sigur pentru ca Android 9 va fi versiunea oficiala disponibila de la Google nu doar pentru Samsung GALAXY S10, ci si pentru celelalte modele de telefoane care vor fi lansate in acea perioada pe pietele globale.

Samsung GALAXY S10 cu Android 9 urmeaza sa beneficieze si de Samsung Experience, care ar putea avea unele schimbari vara de versiunea 10 care va fi lansata la inceputul anului viitor pentru anumite modele de telefoane. Pentru un telefon atat de important ca Samsung GALAXY S10, vom vedea cu siguranta functii speciale implementate de catre coreeni pentru clienti, insa pana in momentul de fata n-au fost dezvaluite detalii cu privire la noutatile importante ce-ar putea fi oferite.

Samsung GALAXY S10: ASA va ARATA cu Android 9

Samsung GALAXY S10 Android 9 1

Samsung GALAXY S10 va veni cu o camera tripla, un nou procesor, o posibila camera frontala duala, cu un chip special pentru inteligenta artificiala, cu un cititor de amprente, si multe alte noutati interesante. Pentru toate aceste schimbari, Samsung GALAXY S10 va avea modificari facute pentru Android 9 in comparatie cu versiunea standard care este disponibila acum, asa ca utilizatorii vor beneficia de o experienta diferita fata de cea oferita acum pentru alte modele de telefoane.

Samsung GALAXY S10 va avea o versiune a Android 9 care este gandita special pentru acest model de telefon, deci utilizatorii nu vor beneficia de o experienta pura, asa cum se intampla in cazul telefoanelor Google Pixel. https://www.idevice.ro/2018/10/29/emag-smartwatch-redus/ urmeaza sa fie prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019, si va fi lansat in luna martie a anului 2019, insa deocamdata nu se stie la ce pret urmeaza sa fie pus in distributie noul model de smartphone.