ALTEX Black Friday. REDUCERI de Sta MÂȚA-N COADA

ALTEX BLACK FRIDAY. Reducerile de sta mâța-n coada au fost anuntate de catre magazinul online, iata ce promotii excelente vor fi oferite in Romania.

ALTEX Black Friday

ALTEX Black Friday. Al doilea cel mai mare magazin online din Romania a anuntat reduceri de sta mâța-n coada pentru clientii din Romania, initiativa fiind una mai mult decat interesanta pentru toti cei interesati de promotii. ALTEX Black Friday incepe in ziua de 1 noiembrie si se termina in data de 5 decembrie, magazinul online avand reduceri timp de o intreaga luna de zile, in loc de o singura zi, asa cum se intampla in cazul celor de la eMAG.

ALTEX Black Friday. Magazinul online spune ca are o campanie de Blec Fraidei, adica transforma totul intr-un romanism, pentru ca ideea in sine a campaniilor de acest gen e cam “aruncata pe geam” cu o luna de reduceri. Totusi ALTEX Black Friday desfasurat pe durata unei intregi luni n-ar trebui sa fie o surpriza pentru nimeni, iar asta pentru ca magazinul online a mai actionat in moduri oarecum similare in trecut, asa ca tot ceea ce vedem acum e oarecum de asteptat.

ALTEX Black Friday. REDUCERI de Sta MÂȚA-N COADA

https://www.youtube.com/watch?v=hUXdUjxb-_g

ALTEX Black Friday. Ca de obicei, vorbim despre reduceri de pana la 70% pentru o gama extrem de variata de produse din cadrul magazinului online, vasta majoritate a lor electrocasnice, insa desigur ca vor fi si de alte tipuri. Magazinul online va avea promotii foarte bune la televizoare, laptop-uri, calculatoare, telefoane, tablete, componente de calculatoare, camere, smartwatch-uri, gadget-uri inteligente, toate cu preturi foarte mici de ALTEX Black Friday.

ALTEX Black Friday. Conform informatiilor furnizate de catre magazinul online, reducerile vor incepe in cursul diminetii de maine, insa asta nu inseamna si ca preturile cele mai bune vor fi disponibile tot atunci. Avand in vedere ca eMAG va organiza Black Friday 2018 in data de 16 noiembrie, e foarte posibil ca ALTEX Black Friday. sa aiba noi promotii bune in acea zi, pentru a nu fi ignorat de catre romanii care abia atunci se vor gandi ca vor primi reducerile cele mai bune.