iOS 12.1. NOI LIMITARI de PERFORMANTE pe iPhone

iOS 12.1. Apple a impus noi limitari pentru performantele iPhone, compania americana lasand multi utilizatori cu telefoane care functioneaza mai greu.

iOS 12.1 LIMITARI PERFORMANTE iPhone

iOS 12.1. Apple a lansat noaptea trecuta actualizarea aceasta importanta pentru telefoanele utilizatorilor din lumea intreaga, iar din pacate se pare ca ea aduce noi limitari pentru performantele telefoanelor iPhone. Spre deosebire de actiunile anterioare ale celor de la Apple, lansarea iOS 12.1 a continut in lista de schimbari informatii cu privire la faptul ca telefoanele iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X vor incepe sa aiba performantele limitate dupa instalarea actualizarii.

iOS 12.1. Apple a anuntat toti utilizatorii care au instalat aceasta actualizare ca telefoanele lor iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X vor avea performantele limitate daca bateriile sunt prea uzate. Compania Apple a implementat acum aproape 2 ani de zile un sistem care limiteaza performantele iPhone daca bateriile sunt prea uzate, aplicand treptat aceasta schimbare pentru telefoanele sale la 1 an dupa lansare, iar cu iOS 12.1 a venit timpul iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X sa fie afectate.

iOS 12.1. NOI LIMITARI de PERFORMANTE pe iPhone

iOS 12.1. Limitarea performantelor pentru aceste modele de telefoane se adauga la limitarile aplicate si pentru modelele lansate inaintea lor, asa ca iPhone XS, iPhone XS Max, si iPhone XR raman singurele fara performante limitate. Desigur ca iOS 12.1 aduce inclusiv un buton care impiedica aplicarea limitarilor performantelor daca bateria este prea uzata, insa in aceasta situatie e posibil ca telefoanele iPhone sa se inchida daca afara este prea frig.

“Adaugă o funcționalitate de gestionare a performanței pentru a preveni oprirea neașteptată a dispozitivelor, inclusiv opțiunea de a dezactiva această funcționalitate dacă survine o oprire neașteptată, pentru iPhone X, iPhone 8 și iPhone 8 Plus.”

iOS 12.1. Daca nu doriti ca telefoanele voastre iPhone sa aiba performantele limitate, atunci este bine sa evitati aceasta actualizare, si toate cele care vor urma dupa ea, dar asta inseamna ca veti renunta si la functii noi, sau rezolvari de probleme. Din pacate, era de asteptat ca iOS 12.1 sa aiba aceasta modificare implementata de catre Apple pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus, sau iPhone X, iar daca n-ati citit cu atentie lista de schimbari, inca mai puteti face downgrade la iOS 12.0.1.