ASUS Testeaza un Decupaj CIUDAT pentru Telefoane

ASUS testeaza un decupaj ciudat pentru telefoanele sale, initial pentru Zenfone 6, dar experimentele cel mai probabil continua, iata ce au gandit chinezii.

asus telefon decupaj

ASUS este unul dintre producatorii de telefoane care nu a iesit vreodata in evidenta cu produse care sa aiba parte de cerere foarte mare, insa acum se pare ca este interesat sa testeze un decupaj ciudat pentru telefoane. Imaginile de mai jos ar prezenta prototipuri ale ASUS Zenfone 6 testate de catre companie, iar decupajul care ascunde camera frontala este testat de catre chinezi in diverse pozitii inainte de a fi repozitionat in partea centrala a ecranului.

ASUS a incercat sa puna camera telefoanelor sale in partea dreapta sus a ecranului, decupajul aratand de-a dreptul ciudat acolo, insa acest lucru nu ar trebui sa mire pe cineva, pentru ca decupajele arata ciudat in orice pozitie. Totusi, am mai vazut telefoane care n-au avut camerele centrate pe partea superioara a ecranului, insa cei de la ASUS au incercat sa se distanteze putin de restul producatorilor, insa din pacate rezultatul final nu e chiar grozav.

ASUS Testeaza un Decupaj CIUDAT pentru Telefoane

asus telefon decupaj 1

ASUS a realizat ca acea idee e stupida, asa ca s-a gandit sa mute camera si decupajul in partea stanga a ecranului, de data aceasta chiar in colt, iar aici parca lucrurile arata ceva mai bine, sau poate ca ma pacaleste unghiul. Tot vorbim despre o gaura in ecran, tot vorbim despre un decupaj care nu are ce cauta acolo, dar parca in partea stanga sus a ecranului decupajul gandit de catre ASUS pentru telefon arata ceva mai bine decat in cazul altor modele de telefoane.

asus telefon decupaj 2

ASUS a ajuns intr-un final sa tina decupajul pentru Zenfone 6 chiar in centrul telefonului, asa cum fac si restul producatorilor de telefoane Android, insa el urmeaza sa dispara complet din 2019. Am vazut deja telefoane care nu mai au decupaj vizibil in partea centrala a ecranului, iar din 2019 producatorii chinezi cam intentioneaza sa renunte complet la aceasta practica, si cred ca multa lume se va bucura de aceasta schimbare serioasa.