ASUS Lanseaza un Telefon mai SCUMP ca iPhone X

ASUS a anuntat lansarea unui telefon mai scump decat iPhone X, cu tehnologii de ultima generatie, acesta urmand a fi pus in vanzare si la preturi mai mari decat cel al Apple.

ASUS Telefon SCUMP iPhone X

ASUS a anuntat zilele acestea ROG Phone, un telefon dedicat gamerilor din lumea intreaga, el avand componente de ultima generatie pentru a le permite fanilor Android sa profite de cele mai recente jocuri la calitate maxima, si nu numai. ASUS ROG Phone vine cu un chip Snapdragon 845 care are procesorul tactat la 2.96 GHz, o frecventa foarte mare pentru el, o placa video Adreno 630 fiind deasemenea oferita pentru performante ridicate.

ASUS ROG Phone vine si cu un sistem Gamecool 3D pentru a putea raci componentele interne modificate pentru a functiona la frecvente de lucru mai mari decat in cazul altor telefoane mobile Android lansate pana acum. Mai mult decat atat, ASUS ROG Phone are si senzori tactili AirTrigger cu ultrasunete, iar pentru ecranul AMOLED exista o rata de refresh de 90 Hz, plus timp de raspuns de 1ms, asa ca vorbim despre multe tehnologii de ultima generatie oferite in el.

ASUS Lanseaza un Telefon mai SCUMP ca iPhone X

ASUS ROG Phone are deasemenea un ecran tactil cu 10 puncte de presiune, multumita tehnologiei AirTrigger, plus 8 GB RAM DDR 4, o rata de contrast 10000:1 si o baterie de 4000 mAh pentru a-ti permite sa te joci cam toata ziua. ASUS ROG Phone are deasemenea nu unul, cic hiar doua decupaje in ecran, plus vine cu o varietate de accesorii gandite special pentru gameri, iar adunand toate acestea, ajungem la un pret de vanzare surprinzator de mare, din pacate.

ASUS ROG Phone urmeaza sa ajunga in Romania anul acesta cu un pret care porneste de la 5500 de LEI, pentru modelul de cu 512 GB spatiu de stocare, acesta fiind chiar mai mare decat cel perceput pentru iPhone X la lansare. Desigur ca spre deosebire de iPhone X are mult mai multe inovatii tehnologice, si mult mai multe componende de ultima generatie, asa ca aici pretul este pe deplin justificat, si cred ca gamerii vor fi impresionati de el.