EMAG BLACK FRIDAY. CAND ESTE, PAGINA OFICIALA!

EMAG BLACK FRIDAY. Cand este afli direct din acest articol, impreuna cu o serie de informatii oficiale venite de la magazinul online privind reducerile.

EMAG BLACK FRIDAY

eMAG Black Friday. Cand este cel mai asteptat eveniment de reduceri al magazinului online in 2018 puteti afla din aceasta pagina, pentru prima oara fiind publicate informatii in avans cu privire la ceea ce este pregatit. Foarte multa lume este interesata sa afle cand este eMAG Black Friday in 2018, iar multumita paginii oficiale cu detalii, magazinul online are si tot ceea ce trebuie sa stii in legatura cu ziua in care vei putea cumpara produse cu reduceri de pana la 90%.

eMAG Black Friday. Istoria evenimentelor organizate de catre magazin este deasemenea prezentata ocolo, ziua de 16 noiembrie fiind aleasa pentru a oferi reducerile in acest an, cu doua saptamani inainte de ceea ce a fost oferit anul trecut. Pentru eMAG Black Friday in 2018 sunt asteptate peste 2 milioane de produse cu reduceri foarte bune in Romania, iar asta pentru ca anul trecut a fost oferita aceasta cifra, iar anul acesta ar trebui sa fie 3 milioane, conform presedintelui Iulian Stanciu.

EMAG BLACK FRIDAY. CAND ESTE, PAGINA OFICIALA!

EMAG BLACK FRIDAY 1

eMAG Black Friday. Pentru evenimentul de anul acesta, in aceasta pagina ni se spune ca promotiile vor fi pentru televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion si articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casa si gradina, produse de ingrijire personala pentru adulti si copii, mobila, jucarii si anvelope. Mai mult decat atat, pentru eMAG Black Friday in 2018 sunt listate si cateva recomandari de la magazin, pe care le puteti vedea mai jos.

  • Este recomandat sa ai aplicatia eMAG actualizata cu cea mai recenta versiune disponibila si toate datele tale, respectiv adresele de livrare, completate in contul tau de client.
  • Pentru o plata extrem de rapida a produselor dorite, iti poti salva cardul bancar in contul tau de client eMAG si astfel, de Black Friday, vei achita comenzile in deplina siguranta si foarte repede.
  • Dupa plasarea comenzii in ziua respectiva, produsele selectate de tine sunt rezervate automat, iar livrarea se face in showroom, prin curier sau la un oficiu postal, dupa cum alegi la finalizarea comenzii.
  • Produsele comandate de la partenerii eMAG Marketplace se livreaza direct de catre acestia, prin curier. Nu le poti ridica personal, iar costul de livrare este comunicat inainte sa finalizezi comanda.

eMAG Black Friday. Este de asteptat ca in 2018 sa fie si unele recorduri importante pentru magazinul online, in fiecare an fiind oferite noutati importante care pana in anul respectiv n-au fost oferite. Cand este eMAG Black Friday stiti deja, asa ca acum nu ramane decat sa va pregatiti banii pentru ziua de 16 noiembrie, si sa fiti foarte atenti la ceea ce urmeaza sa ofere magazinul online, promotiile bune disparand dis-de-dimineata, asa cum prea bine stiti deja.