Nubia X. Decupaj ELIMINAT cu un Ecran Secundar

Nubia X. Decupajul este eliminat din ecranul telefoanelor si inlocuit cu un ecran secundar de catre producator, iata cum arata noul model de smartphone.

nubia x

Nubia X. Cursa pentru eliminarea decupajului din ecranele telefoanelor a inceput undeva prin primavara, OPPO si Vivo fiind primii producatori care au lansat smartphone-uri fara aceasta caracteristica urata de design. In urma lor au inceput sa apara tot mai multe telefoane care nu mai au decupaj in ecran, iar cel mai recent dintre ele este Nubia X, insa in cazul acestui model vorbim despre o caracteristica speciala, care nu este intalnita si la alte telefoane mobile.

Nubia X. are un ecran care acopera tot panoul frontal al carcasei, decupajul fiind complet eliminat, impreuna cu camera frontala, telefonul neavand una, si fiind primul “premium” care are o asemenea caracteristica. Eliminand camera frontala din Nubia X, producatorii nu au eliminat totusi si posibilitatea de a face selfie-uri, insa pentru a ajuta utilizatorii sa mai beneficieze de aceasta posibilitate, s-au gandit sa adauge un ecran secundar in telefon pentru inregistrarea pozelor.

Nubia X. Decupaj ELIMINAT cu un Ecran Secundar

Nubia X. Puteti vedea in clipul video de mai sus cam cum arata ideea chinezilor, iar spre deosebire de alte telefoane cu ecrane secundare, acesta are unul color, care e capabil sa afiseze cum trebuie fetele oamenilor. Desigur ca ecranul secundar din Nubia X nu arata la fel de bine precum cel din panoul frontal, insa vorbim totusi despre ceva inedit pentru telefoane mobile, si o solutie pentru a scapa de decupajele urate din ecranele telefoanelor mobile existente.

nubia x 1

Nubia X. Pe partea de specificatii vorbim despre un ecran LCD principal cu diagonala de 6.26 inch, si rezolutie de 2280 x 1080 pixeli, ecranul secundar fiind unul OLED cu rezolutie de 1520 x 720 pixeli. Nubia X are o baterie de 3800 de MHz, 6 si 8 GB de memorie RAM, chip Snapdragon 845, iar desigur ca nu putea fi lansat cu Android 9, asa ca are batranul Android 8.1 Oreo oferit, asa ca utilizatorii vor trebui sa astepte cativa ani pentru actualizari.