iPad Pro. Apple Ofera 6 GB RAM in Unele Modele

iPad Pro. Apple a integrat 6 GB de memorie RAM in unele dintre modelele pe care le are la vanzare, iata care dintre ele vor avea performantele cele mai bune.

iPad Pro 6 gb ram

iPad Pro. Apple a lansat in cursul zilei de ieri noile modele de tablete care vor fi puse in vanzare incepand cu data de 7 noiembrie, si avem parte de doua premiere pentru ele. Prima premiera este integrarea unui procesor octa-core pentru utilizatori, iPad Pro avand un chip-ul A12X Bionic primul procesor de acest gen integrat vreodata in iDevice-urile Apple.

iPad Pro. Lansarea noilor modele de tablete vine cu o a doua premiera, mai exact integrarea a nu mai putin de 6 GB de memorie RAM in aceste produse, dar nu in toate. Modelele iPad Pro lansate anul trecut au 4 GB de memorie RAM integrata, si se pare ca inclusiv in cele de anul acesta s-ar pastra aceasta cantitate, insa nu in toate, deoarece unele au 6 GB RAM.

iPad Pro. Apple Ofera 6 GB RAM in Unele Modele

iPad Pro. S-a parea ca doar modelele cu 1 TB spatiu de stocare ar urma sa contina acesti 6 GB de memorie RAM, compania Apple vanzand modelele la preturi de peste 1500 de euro. La o asemenea valoare e normal sa ofere si 6 GB RAM, in comparatie cu doar 4 GB RAM pentru modelele mai ieftine ale iPad Pro, dar informatia nu este deocamdata 100% sigura.

iPad Pro. 6 GB RAM urmeaza totusi sa fie integrati in anumite modele, fie ca e vorba despre cele cu 1 TB spatiu de stocare, sau in toate modelele care sunt puse in vanzare. Avand in vedere c anoul chip A12X Bionic vine cu un procesor octa-core in toate modelele, ar fi logic sa vedem 6 GB RAM si in toate tabletele iPad Pro, insa Apple are o gandire diferita.