SRI, FBI, CIA NU te vor Putea SPIONA cu aceasta Cartela SIM

SRI, FBI, CIA, NSA nu te vor putea spiona daca folosesti acest nou tip de cartela SIM ultra-sigura, iata ce tehnologie noua foloseste pentru securizare.

SRI FBI CIA cartela SIM

SRI, FBI, CIA, NSA, si orice alta agentie cu din trei litere nu te vor spiona cand navighezi pe internet multumita acestei cartele SIM care poate fi folosita de catre oricine pentru a fi complet anonim pe internet. Vorbim despre  un nou tip de cartela SIM dezvoltata de catre o companie cu numele Brass Horn Communications, aceasta fiind gandita pentru a transfera tot traficul de internet prin Tor, astfel incat SRI, FBI, CIA, NSA, etc, sa nu te poata spiona vreodata.

SRI, FBI, CIA, NSA nu pot, in mod teoretic, sa spioneze traficul care este facut prin intermediul Tor, iar aceasta cartela SIM este gandita pentru a directiona absolut tot traficul de internet prin aceasta platforma. Vorbim despre o cartela SIM care este gandita pentru a oferi doar conectivitate de internet, nu si apeluri telefonice, deci SRI, FBI, CIA, NSA nu vor putea sti ce faci pe internet, atat timp cat esti multumesti sa folosesti doar reteaua Tor.

SRI, FBI, CIA NU te vor Putea SPIONA cu aceasta Cartela SIM

SRI, FBI, CIA, NSA pot spiona cam orice fel de trafic de internet in momentul de fata, chiar daca nu recunosc asta, insa aceasta cartela va poate tine departe de orice fel de monitorizare atat timp cat stiti sa o folositi. Creatorii cartelei spun ca ea functioneaza deocamdata doar in Marea Britanie, ca trebuie facute o serie de configurari speciale, si ca trebuie sa folositi Orbot pe telefoanele voastre, altfel ramaneti sub monitorizarea celor de la SRI, FBI, CIA, NSA.

“This is about sticking a middle finger up to mobile filtering, mass surveillance. The key point is that it is a failsafe, if you don’t have Tor up then nothing can get to the internet. At a high level, I think a Tor-only SIM card is a great idea. If Facebook can sell SIM-cards that only connect to their approved ‘Zero rated’ sites, then why not have a privacy-oriented alternative that only allows Tor?”

SRI, FBI, CIA, NSA nu vor ca oamenii sa foloseasca asemenea cartele SIM pentru ca nu pot sti ceea ce fac ei, insa din pacate utilizarea sa limiteaza foarte mult ceea ce puteti accesa de pe propriile telefoane. Vasta majoritate a website-urilor nu sunt disponibile prin reteaua Tor, asa ca daca vreti intr-adevar sa fiti protejati impotriva monitorizarii SRI, FBI, CIA, NSA, va trebui sa renuntati si la multe dintre serviciile si website-urile pe care le folositi constant.

3 COMENTARII

  1. @zaone, bine zis mai sus teoretic, practic este altcev, pana nu sunt date catre rutare catre servicii seriile unice de pe sim stai linistit ca nu vor fi puse pe piata.

  2. @iDevice.ro & @De Zoane – mai lasa filmele si jocurile fanteziste. Ca sa sti si tu, nu exista device perfect. Iti pierzi timpul degeaba.