LG. ANUNT UIMITOR Facut Privind Telefoanele

LG. Iata ce anunt complet uimitor a facut compania coreeana cu privire la telefoanele pe care urmeaza sa le lanseze si ce inseamna asta pentru clienti.

lg telefon pliabil

LG. Producatorul din Coreea de Sud a facut astazi un anunt extrem de interesant cu privire la telefoanele pe care urmeaza sa le lanseze in viitor, mai exact cu privire un telefon dintr-o categorie foarte interesanta. Mai exact, cei de la LG au anuntat astazi ca in cadrul CES 2019 intentioneaza sa lanseze primul lor telefon pliabil, iar anuntul ar putea veni chiar inainte ca Samsung INFINITY V sa fie prezentat de catre cealalta companie coreeana, competitoare.

LG. Conform omului care se ocupa de divizia de comunicare la nivel global, orice este posibil in cadrul CES 2019, afirmatia sa fiind facuta in momentul in care a fost intrebat daca un telefon pliabil al companiei sale va fi prezentat acolo. Afirmatia coroboreaza alte informatii pe care un cunoscut leaker le-a obtinut cu privire la planurile pe care compania LG le are cu privire la telefoanele pliabile, deci e destul de clar ce se va intampla in ianuarie.

LG. ANUNT UIMITOR Facut Privind Telefoanele

https://twitter.com/evleaks/status/1057571022931722240

LG. La fel ca Samsung, si cei de la LG au capacitatea de a is produce singuri ecranele flexibile care vor fi folosite in telefoanele pliabile, insa e greu de spus daca au reusit si sa pregateasca un smartphone pe masura asteptarilor. Stim deja ca Samsung a amanat lansarea telefonului sau pliabil din cauza faptului ca software-ul nu era suficient de bine pregatit, asa ca LG ar trebui sa aiba ceva cu adevarat surprinzator pentru a nu fi criticata aspru de catre fani.

LG. Atat de multi producatori de telefoane au anuntat lansarea unor modele cu ecran flexibil, incat in momentul de fata e greu de spus care dintre ei isi va aduce primul telefonul pe piata, si care inca nu are nimic pregatit. LG va prezenta noul sau telefon pliabil in cadrul CES 2019, insa din pacate lansarea in magazine va avea loc ceva mai tarziu cel mai probabil prin primavara, sau poate chiar dupa prima jumatate a anului 2019.

1 COMENTARIU