MEDIA GALAXY BLACK FRIDAY. Cele Mai MULTE REDUCERI “EVER”

MEDIA GALAXY BLACK FRIDAY. Reducerile uriase oferite de catre magazinul online au fost lansate astazi in Romania, iata ce oferte sunt disponibile pentru tine.

MEDIA GALAXY BLACK FRIDAY

MEDIA GALAXY BLACK FRIDAY. Astazi a inceput evenimentul cu cele mai multe reduceri “ever”, adica din istoria evenimentelor de acest gen organizate de catre magazinul online, deci vorbim despre noi promotii interesante. MEDIA GALAXY BLACK FRIDAY a inceput in aceeasi zi cu evenimentele care sunt organizate de catre Altex si evoMAG, toate cele trei magazine oferind promotii foarte bune pentru Black Friday 2018, cu sute de mii de reduceri in oferta pentru cel putin o saptamana.

MEDIA GALAXY BLACK FRIDAY. Exact ca in fiecare an, vorbim despre reduceri care sar serios de 50%, pentru foarte multe produse din cadrul magazinului online, avand reduceri cu mult mai bune decat in mod obisnuit. Din pacate, pentru MEDIA GALAXY BLACK FRIDAY nu avem inca un catalog de reduceri, si e posibil ca el sa nu fie publicat pana in momentul in care va veni ziua de 16 noiembrie, cand vor fi oferite adevaratele reduceri de Black Friday 2018.

MEDIA GALAXY BLACK FRIDAY. Cele Mai MULTE REDUCERI “EVER”

MEDIA GALAXY BLACK FRIDAY. Exact precum in cazul celorlalte campanii de reduceri oferite in alti ani, si de Black Fiday 2018 sunt disponibile la pret promotional laptop-uri, televizore, console, jocuri, sau jucarii. Impreuna cu acestea, de MEDIA GALAXY BLACK FRIDAY pot fi cumparate la pret promotional calculataore, telefoane, tablete, electrocasnice mari, electrocasnice mici, aparate de climatizare, produse auto, si multe, multe altele, cu preturi foarte bune.

MEDIA GALAXY BLACK FRIDAY. Exact precum in cazul reducerilor de Black Friday 2018 oferite de catre cei de la Altex, si la Media Galaxy promotiile dureaza pana in data de 5 decembrie adica inclusiv dupa ziua nationala a Romaniei. Cred ca reducerile cele mai bune pentru MEDIA GALAXY BLACK FRIDAY vor fi disponibile in jurul datei de 16 noiembrie, atunci urmand a da startul reducerilor si cei de la eMAG, asa ca daca nu va grabiti, puteti astepta pana atunci.

1 COMENTARIU

  1. Romanii sunt prosti si pun botul la preturile lor umflate si reduse inainte de vineri. Cat de dobitoc trebuie sa fii sa mai faci asa ceva in 2018.