Samsung GALAXY X. ANUNTUL URIAS cu NOUTATILE

SAMSUNG GALAXY X. Un anunt foarte important cu noutatile pregatite de catre Samsung a fost dezvaluit astazi de catre un director al companiei, iata ce se pregateste.

Samsung GALAXY X interfata os

Samsung GALAXY X. Luna aceasta compania Samsung pregateste prezentarea noului sau model de telefon, fie ca el se va numi asa, sau Samsung INFINITY V, o conferinta urmand a fi tinuta chiar saptamana viitoare de catre coreeni. Conform unor informatii aparute astazi, saptamana viitoare Samsung GALAXY X va avea anuntate cel putin noutatile privind interfata care este pregatita pentru a fi folosita impreuna cu noul sau ecran pliabil, schimbarile fiind foarte importante.

Samsung GALAXY X. Desi foarte multa lume astepta sa vada un prototip functional al acestui nou model de telefon pliabil, se pare ca Samsung nu are pregatit vreunul care sa fie suficient de bine “aranjat” pentru a fi demonstrat. Coreenii vor demonstra diferentele care vor fi vizibile intre interfata Samsung GALAXY X, si cea a telefoanelor obisnuite, multe schimbari fiind necesare pentru a putea oferi functionalitate similara intre ecranele plate, si cele pliabile.

Samsung GALAXY X. ANUNTUL URIAS cu NOUTATILE

Samsung GALAXY X. Un director al companiei Samsung a confirmat faptul ca in conferinta de saptamana viitoare vor fi prezentate doar noutatile pentru interfata telefonului, nu si un telefon adevarat. O interfata unica ar fi fost dezvoltata pentru Samsung GALAXY X, compania Google colaborand deasemenea pentru a-si face sistemul Android mai “prietenos” cu noul telefon al Samsung, iar doua versiuni diferite ale interfetelor sunt luate in calcul in acest moment.

“Folder button is a product that makes tablet usable when folded and unfolds the usability of smartphone.” “Multitasking It is also excellent. ” Samsung Electronics plans to collect app developers and share related information to optimize applications for FolderBox. In addition, the contents of the user interface (UI) of FolderBoop will be released at SDC, which will be held in San Francisco next month.”

Samsung GALAXY X. Un ecran flexibil cu diagonala de minim 7 inch va fi implementat in acest model de telefon, el avand doar 4 inch in momentul in care este pliat, fiind capabil sa functioneze ca un smartphone normal in aceste conditii. Samsung GALAXY X are interfata in plin proces de dezvoltare de mai bine de un an, lansarea fiind amanata deja cel putin o data deoarece ea nu eara suficient de bine pregatita, asa ca este foarte curios de vazut ce s-a ales in final pentru telefon.