ORANGE BLACK FRIDAY 2018. REDUCERI si un Telefon CADOU

ORANGE BLACK FRIDAY 2018. Reducerile au fost anuntate de catre operatorul de telefonie mobila, care va oferi inclusiv un telefon CADOU pentru clientii sai.

Orange Black Friday 2018

ORANGE BLACK FRIDAY 2018. A fost anuntat in mod oficial astazi de catre operatorul de telefonie mobila din Romania in aceasta pagina, unde listeaza si telefonul cadou pe care il va oferi pentru clientii care vor profita de reduceri. Exact precum in anii trecuti, ORANGE BLACK FRIDAY 2018 ne va aduce reduceri foarte multe si foarte bune pentru o gama variata de produse din cadrul magazinului online, asa ca veti avea de ce sa profitati daca sunteti interesati de oferte.

ORANGE BLACK FRIDAY 2018. Anul trecut operatorul de telefonie mobila Orange a avut reduceri foarte bune, de pana la 80% pentru telefoane mobile, accesorii pentru terminale mobile, tablete, smartwatch-uri, sau console. Promotiile au fost insotite fie de reduceri pentru achizitia acestor produse, fie de abonamente care au avut pret promotional, sau transport gratuit, ori diverse alte oferte foarte interesante, ORANGE BLACK FRIDAY 2018 urmand a aduce cel putin acelasi lucru.

ORANGE BLACK FRIDAY 2018. REDUCERI si un Telefon CADOU

ORANGE BLACK FRIDAY 2018. Separat de ceea ce a fost oferit anul trecut de catre operatorul de telefonie mobila, anul acesta urmeaza sa fie oferit si un telefon cadou, iar in aceasta pagina puteti afla care este. Vorbim despre un smartphone care are o valoare substantiala, fiind un model premium, ORANGE BLACK FRIDAY 2018 urmand a face un client foarte fericit ca a avut inspiratia de a profita de ofertele disponibile in cadrul magazinului online al operatorului.

ORANGE BLACK FRIDAY 2018. In momentul de fata nu este cunoscuta data la care urmeaza sa inceapa reducerile in cadrul magazinului online, dar e foarte posibil sa nu fie vorba doar despre o singura zi. Anul trecut cei de la Orange au avut o saptamana de reduceri cu ocazia evenimentului, iar pentru ORANGE BLACK FRIDAY 2018 ne putem astepta la ceva similar care ar putea incepe in data de 16 noiembrie, atunci cand eMAG va da startul promotiilor sale.