iPhone XR. SURPRIZA URIASA in fata Samsung GALAXY NOTE 9

iPhone XR. Este pus fata in fata cu Samsung GALAXY NOTE 9 si ne arata o surpriza uriasa pe care compania Apple o ofera pentru clientii din lumea intreaga.

iPhone XR SURPRIZA Samsung GALAXY NOTE 9

iPhone XR. Un prim test de performante facut in fata Samsung GALAXY NOTE 9 arata o surpriza foarte interesanta pentru telefonul care este mai ieftin decat cel al coreenilor, si ofera functii mai putine. Desi iPhone XR vine cu 3 GB de memorie RAM, fata de Samsung GALAXY NOTE 9 care are memorie dubla, in ceea ce priveste performantele reuseste totusi sa-i fie superior concurentului sau multumita procesorului din noul chip A12 lansat de catre Apple.

iPhone XR. Diferenta fata de Samsung GALAXY NOTE 9 este de 0.13 secunde in funal, dar asta doar pentru ca are numai jumatate din cantitatea de memorie RAM care exista in telefonul coreenilor in acest moment. Daca iPhone XR ar fi avut 4 GB de memorie RAM, asa cum avem in iPhone XS/Max, atunci diferenta in performante fata de Samsung GALAXY NOTE 9 ar fi fost de minim 14 secunde, atat cat s-a inregistrat in prima parte a testului dintre telefoane.

iPhone XR. SURPRIZA URIASA in fata Samsung GALAXY NOTE 9

iPhone XR. In mod normal telefonul celor de la Apple ar fi trebuit sa fie intrecut de catre Samsung GALAXY NOTE 9 in performante, insa iata ca Apple poate sa ofere si surprize placute din acest punct de vedere. Ca sa fiu sincer, e surprinzator cat de multe aplicatii a reusit sa tina iPhone XR in fundal in acest test, dar nu e surprinzator cat de greu a facut Samsung GALAXY NOTE 9 procesarea, aceasta fiind marea problema a telefoanelor Android in general.

iPhone XR. Pe partea de performante, chiar daca are doar 3 GB de memorie RAM, acest telefon al companiei Apple se descurca surprinzator de bine, chiar si in fata Samsung GALAXY NOTE 9, care este mai scump. Desigur ca Samsung GALAXY NOTE 9 este intrecut si de alte telefoane mai ieftine, cum ar fi OnePlus 6, si ar fi interesant de vazut o comparatie dintre acesta din urma si iPhone XR, pentru a ni se arata diferenta in ceea ce priveste performantele.