Samsung GALAXY S9. Functia SPECIALA din Android 9

Samsung GALAXY S9. Android 9 va aduce o functie speciala pe care foarte multi dintre utilizatorii din lumea intreaga si-o doresc de ceva vreme in telefoane.

Samsung GALAXY S9 Android 9

Samsung GALAXY S9. Android 9 este pregatit in momentul de fata pentru a fi lansat pentru aceste modele de telefoane mobile, si se pare ca o functie speciala urmeaza sa fie oferita pentru ele. Mai exact, compania Samsung intentioneaza sa le permita utilizatorilor Samsung GALAXY S9 sa foloseac DexPad fara a avea nevoie de un cablu, asa cum se intampla deja in Samsung GALAXY Note 9, telefonul lansat in primavara avand nevoie de un cablu.

Samsung GALAXY S9. Android 9 urmeaza sa fie lansat pentru clienti abia undeva pe la inceputul anului viitor, asa ca intre timp vom afla cu siguranta cum va functiona DeX Pad fara un cablu pe el. Stim deja ca in cazul Samsung GALAXY Note 9 exista o limitare privind deschiderea de aplicatii, doar 5 putand fi olosite simultan, acelasi lucru trebuind sa fie impus si pentru Samsung GALAXY S9 cand Android 9 va aduce noua functionalitate pentru clienti.

Samsung GALAXY S9. Functia SPECIALA din Android 9

Samsung GALAXY S9. Problema cea mai mare in momentul de fata sta in faptul ca utilizatorii vor trebui sa astepte pana la inceputul anului viitor pentru a avea parte de aceasta functionalitate in Android 9. Samsung Experience 10 are integrata aceasta functionalitate pentru Samsung GALAXY S9, si desigur ca este nevoie de un DeX Pad precum acesta pentru utilizarea functiei, iar desigur ca aceste accesorii nu sunt chiar atat de ieftine, dupa cum probabil stiati deja.

Samsung GALAXY S9. Android 9 va aduce si multe alte noutati pentru utiliztorii din lumea intreaga, insa majoritatea pe partea de interfata, si modul in care pot fi controlate telefoanele in viata de zi cu zi. Am vazut deja cum arata Android 9 pentru Samsung GALAXY S9 si cu Samsung Experience 10 instalat, iar de aici si pana la publicarea primului clip video pentru DeX Pad e doar un pas, iar foarte multa lume va fi vericita sa-si transforme telefonul intr-un calculator mai usor.