iPad Pro. PERFORMANTE RECORD, Intrece Laptop-urile

iPad Pro. Primele teste de performante ne arata ca majoritatea laptop-urilor sunt intrecute, iar MacBook-urile fie raman in urma, fie sunt egalate.

iPad Pro performante laptop

iPad Pro. Modelele lansate de catre Apple zilele trecute au trecut prin primele teste de performante, iar rezultatele sunt cu adevarat uimitoare pentru ele. Noul procesor octa-core din chip-ul A12X Bionic poate atinge 18.000 de puncte in testul multi-core al Geekbench si 5020 de puncte in testul single-core, insa aici vorbim despre versiunea cu 6 GB de memorie RAM a tabletelor.

iPad Pro. Aceste punctaje obtinute de catre noile tablete sunt egale cu cele ale MacBook Pro 2018, cu procesor Intel i7 de 2.6 GHz, in testul single-core, laptop-ul fiind de 2ori mai scump decat tableta. Fata de iPad Pro din 2017, testul multi-core ofera un rezultat dublu, cele doua nuclee in plus, dar si memoria RAM suplimentara, aducand un spor urias de performante pentru tabletele Apple.

iPad Pro. PERFORMANTE RECORD, Intrece Laptop-urile

ipad pro performante 1

iPad Pro. Toate modelele MacBook Pro din 2017 sunt egalate, sau intrecut de catre noile tablete ale companiei Apple, iar in cazul iMac performantele sunt surprinzator de apropiate. Cei de la Apple nu s-au laudat cu asemenea performante foarte bune pentru noile tablete iPad Pro, insa primele teste ne arata ca ar avea de ce sa o faca, mai ales ca multe alte laptop-uri competitoare sunt intrecute fara drept de apel.

iPad Pro. Din pacate, deocamdata doar versiunea cu 1 TB spatiu de stocare a fost trecuta prin testul Geekbench, asa ca va fi interesant de vazut ce fel de performante ofera modelele cu 4 GB memorie RAM. Diferentele n-ar trebui sa fie colosale, insa pentru acele modele ale iPad Pro. va fi totusi o distanta mai mare fata de rezultatele obtinute de catre MacBook-uri, sau alte laptop-uri, in testele de performante.