iPhone XS. UMILINTA CONTINUA pentru Telefoanele Android

iPhone XS. Luna octombrie a adus noi umilinte pentru telefoanele Android, compania Apple reusind sa creze smartphone-uri cu adevarat impresionante.

iphone xs umilinta android

iPhone XS. In luna octombrie telefoanele companiei Apple au ramas in continuare in topul celor mai performante smartphone-uri, umilind in continuare telefoanele Android, asa cum este si normal. Noul chip A12 Bionic ofera performante net superioara pentru iPhone XS in comparatie cu orice fel de smartphone existent pe planeta, iar asta nu se va schimba cel putin pana in vara anului viitor, daca nu cumva nu se va schimba deloc, nici macar pe final de an 2019.

iPhone XS. Dupa cumputeti observa, in AnTuTu telefoanele companiei Apple ating scoruri de 348.000 de puncte, cu aproape 50.000 de puncte, sau undeva pe la 18%, mai mult in comparatie cu telefoanele Android. Avand in vedere ca toate telefoanele Android prezentate in comparatia cu iPhone XS au procesoare lansate la inceputul acestui an, era de asteptat ca o diferenta atat de mare sa existe cu privire la performantele pe care ele le ofera pentru clienti.

iPhone XS. UMILINTA CONTINUA pentru Telefoanele Android

iphone xs umilinta android 1

iPhone XS. Pe de alta parte, testele de performante aparute pana acum pentru noile chip-uri de la Qualcomm si Huawei arata ca telefoanele noi ale companiei Apple nu vor fi intrecute din vreun punct de vedere. Aceasta este situatia surprinzatoare, iar asta pentru ca iPhone XS urmeaza sa ramana lider in performante inclusiv dupa ce noi modele de telefoane de la Huawei, Samsung, sau alti producatori, nu vor reusi sa intreaca produsele Apple in performante.

iphone xs umilinta android 2

iPhone XS. Nici macar ASUS ROG Phone, un telefon pentru gaming care ar trebui sa aiba performante de top, nu reuseste sa intreaca telefonul Apple, desi este cel mai aproape in ceea ce priveste performantele pe care le ofera. Problema in toata aceasta situatie este ca iPhone XS are un pret foarte mare, dar diferenta in performate este resimtita in utilizarea zilnica, asa ca toti cei care au bani de performante de top vor plati pentru ele, iar ceilalti se vor multumi cu o experienta inferioara.