Apple. Huawei si Samsung UMILITE Acolo unde CONTEAZA

Apple. Desi este depasita in vanzari de catre Huawei si Samsung, compania Apple inca mai castiga masiv acolo unde conteaza cel mai mult, iar diferentele sunt mari.

apple umileste huawei samsung

Apple. Huawei a reusit sa intreaca iar compania americana in vanzarile de smartphone-uri pentru T3 2018, diferenta dintre ele fiind substantiala, de peste 10% din vanzarile totale inregistrate de catre cei din Cupertino. Nimeni nu poate pune sub indoiala faptul ca Huawei este pe drept al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri in momentul de fata, insa Apple reuseste in continuare sa le ramana superioara, inclusiv celor de la Samsung, iar asta nu se va schimba curand.

Apple. Aproape 47 de milioane de smartphone-uri au fost vandute de catre americani, fata de aproape 52 de milioane vandute de catre coreeni, iar diferenta mare de aici, este si mai mare cand vine vorba despre incasari. Apple a incasat cam 40 de miliarde de dolari doar din vanzarea de telefoane iPhone in T3 2018, cu cam 15 miliarde de dolari mai mult decat Samsung, care a vandut cu 26 de milioane de telefoane in plus, adica mai bine de jumatate fata de ceea ce a raportat Apple.

Apple. Huawei si Samsung UMILITE Acolo unde CONTEAZA

apple umileste huawei samsung 1
Incasarile corporatiei Samsung pe T3 2018, impartite pe divizii.

Apple. Fata de Huawei diferenta este si mai mare, pentru ca incasarile totale ale companiei pentru primele 6 luni din 2018 au fost de 48 miliarde de dolari, iar aici sunt incluse nu doar telefoanele, ci si restul produselor facute de catre chinezi. Injumatatind, Huawei a facut 24 de miliarde de dolari pe trimestru in prima jumatate din 2018, mult sub ceea ce a facut Apple in incasari doar cu iPhone in T3 2018, asa ca e destul de clar ca diferenta este foarte mare.

Apple. Desi Huawei si Samsung vand in continuare mai mult decat compania Apple, in ceea ce priveste incasarile si profitul, americanii inca sunt lideri, iar diferentele fata de ceilalti producatori sunt colosale. Desigur ca Apple inca profita de faptul ca are telefoane care sunt foarte cautate de catre clienti, pretul foarte mare al acestora generand incasarile si profitul foarte mari, insa asa Huawei si Samsung castiga doar jumatate din lupta cu americanii.