Huawei. CONDUCE Atacul care DISTRUGE Samsung

Huawei. Liderul in atacul care incepe sa distruga compania Samsung este urmat de catre producatori ca Oppo, Vivo, sau Xiaomi, toti reusind sa ciupeasca putin cate putin din gloria companiei coreene.

huawei atac samsung

Huawei. T3 2018 ne-a aratat din nou cat de seriosi sunt producatorii chinezi in ceea ce priveste cresterea vanzarilor de smartphone-uri, companiile de acolo inregistrand cresteri pe linie in piata smartphone. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca Huawei este liderul “bandei” de “hoti” care au furat din vanzarile companiei Samsung, si nu numai, pentru a inregistra cresteri substantiale in produsele pe care le-au comercializat, LG, sau Lenovo avand deasemenea de suferit.

Huawei. Dintre toti producatorii chinezi de smartphone-uri, aceasta companie a avut cea mai mare crestere in vanzari, de aproape 12 milioane de unitati, ea fiind urmata de catre Xiaomi, cu 7.2 milioane de unitati. Oppo a crescut in vanzari cu 1.4 milioane de unitati, in timp ce Vivo a crescut cu 1.9 milioane de unitati, iar majoritatea vanzarilor inregistrate de catre acesti producatori, impreuna cu Huawei, s-a realizat in China, piata cu cele mai mari vanzari per total.

Huawei. CONDUCE Atacul care DISTRUGE Samsung

huawei atac samsung 1

Huawei. Hotararea chinezilor de a depasi compania Apple in vanzari se transforma intr-o aparenta victorie pe care ei o inregistreaza, insa aceasta este doar jumatate din poveste, si despre cealalta jumatate voi vorbi intr-un articol separat. La fel de important este si faptul ca Samsung a pierdut mult din vanzarile pe care le inregistra in T3 2017, in cea mai mare parte din cauza Huawei si a restului producatorilor chinezi, care se dovedesc a fi concurenti prea puternici pentru ea.

Huawei. Obiectivul chinezilor a fost stabilit in 2018 de a atinge 200 de milioane de unitati vandute si de a pastra pozitia a doua in topul producatorilor, iar dupa cum se prezinta situatia, acest lucru urmeaza sa se intample. E posibil ca Apple sa-i depaseasca in vanzari in T4 2018, dar pentru ca americanii nu vor mai anunta cifre despre vanzarile iPhone, ramane doar ca analistii sa ne spuna care dintre Huawei, Samsung, sau Apple, va fi lider in acest sfarsit de an.