iPhone 11. Design Inspirat din iPad Pro 2018

iPhone 11. Un design inspirat din iPad Pro 2018 ne este prezentat intr-un concept care sugereaza o posibila schimbare interesanta de design pentru telefoane.

iphone 11 ipad pro

iPhone 11. Anul viitor ne va aduce o noua serie de telefoane de la compania Apple, iar logica spune ca aceasta ar trebui sa fie denumirea aleasa de catre cei de la Apple pentru ele. Inainte ca seria iPhone 11 sa fie efectiv lansata, iata ca vedem un prim concept care ne arata un nou design foarte interesant, care este bazat pe cel folosit pentru iPad Pro 2018.

iPhone 11. Desigur ca noile iPad Pro 2018 au un design inspirat din telefoanele iPhone 5 ale companiei Apple, iar asa un designer ar vrea sa vada aceeasi idee folosita inclusiv in viitoarele telefoanel iPhone. Ca sa fiu sincer, design-ul in sine nu arata chiar atat de rau, iar iPhone 11 ar putea beneficia din plin de un upgrade pe partea de design, asa cum ar trebui sa faca Apple in mod normal.

iPhone 11. Design Inspirat din iPad Pro 2018

iPhone 11. E greu de spus acum daca Apple va alege sa readuca design-ul iPhone 5/5S in telefoanele sale, insa sunt curios ce parere aveti voi despre acest concept.