NASA. PRIMUL Clip Video 8K Facut in Spatiu

NASA. Primul clip video 8K inregistrat in spatiul cosmic a fost publicat de catre agentia spatiala americana si prezinta detalii uimitoare privind astronautii.

nasa video 8k spatiu

NASA. Noaptea trecuta celebra agentie spatiala americana a publicat primul clip video cu rezolutie 8K inregistrat in spatiul cosmic, mai exat in statia spatiala internationala. Vorbim despre un clip video inregistrat de catre NASA la o rezolutie foarte mare, care prezinta in detaliu o parte din ceea ce fac astronautii in statia spatiala internationala in fiecare zi.

NASA. Clipul video 8K trebuie vazut si pe un monitor cu rezolutie mare, macar 4K, pentru a putea aprecia calitatea materialului inregistrat de catre astronauti pentru lumea intreaga. Pentru a face lucrurile interesante, cei de la NASA au filmat cate putin din unele experimente pe care astronautii le fac in momentul de fata, iar imaginile sunt foarte interesante.

NASA. PRIMUL Clip Video 8K Facut in Spatiu

NASA. Acesta nu este primul clip video 8K inregistrat vreodata in istoria omenirii, dar este primul din spatiu, agentia spatiala americana reusind sa impresioneze lumea cu aceasta inregistrare.