Samsung GALAXY S10. OFICIAL, Android 9 ARATA NOUL DESIGN

Samsung GALAXY S10. Android 9 prezinta ceea ce pare a fi noul design pe care viitorul model de telefon il va avea pentru clientii care-l vor cumpara.

Samsung GALAXY S10 android 9 design

Samsung GALAXY S10. Android 9 apare in imaginea de mai jos instalat in versiune beta pe un Samsung GALAXY NOTE 9, iar dupa cum puteti vedea, compania coreeana dezvaluie viitorul design al telefoanelor sale. Vorbim despre functia Night Mode pe care Android 9 urmeaza sa o aduca in telefoanele Samsung GALAXY NOTE 9, poate chiar si S9, ea fiind demonstrata cu un telefon care nu are margini pentru ecran, el parand a fi chiar Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY S10. Cele mai recente zvonuri ne-au spus ca noul model de telefon va avea un ecran care are margini extrem de subtiri, cu o camera ascunsa sub el, in locul portiunii in care este aflata acum. Vorbim despre o schimbarea radicala de design care este pregatita pentru telefoanele Samsung GALAXY S10 ale coreenilor, iar in Android 9 aveam si prima confirmare a faptului ca detaliile aparute pana acum sunt destul de reale si prezinta adevarul.

Samsung GALAXY S10. OFICIAL, Android 9 ARATA NOUL DESIGN

Samsung GALAXY S10 android 9 design 1

Samsung GALAXY S10. Din pacate nu vedem decat partea superioara a ecranului noului telefon in imaginea de mai sus, fara a fi vizibile detalii din partea inferioara a acestuia, desi ar fi fost foarte interesant sa vedem design-ul complet. Totusi, atat in partea superioara, cat si in cea inferioara a carcasei Samsung GALAXY S10 marginile ar trebui sa fie la fel de subtiri, asa ca vedem in premiera u design foarte interesant, similar cu cel al multor altor telefoanele chinezesti.

Samsung GALAXY S10. Avand o camera frontala integrata in ecran, noul model de telefon nu va avea o camera 3D care va permite recunoasterea faciala pentru deblocare, asa cum se intampla cu iPhone XS. In momentul de fata se speculeaza ca Samsung GALAXY S10 va fi prezentat de catre compania coreeana in cadrul Mobile World Congress 2019, lansarea urmand a avea loc in cursul lunii martie a anului viitor, iar pretul de vanzare ar trebui sa fie mare.