Prima Pagina iPhone Racing Games – jocuri cu masini de curse recomandate de Apple

Racing Games – jocuri cu masini de curse recomandate de Apple

0

racing-games-iphone-ipad

Racing Games este numele unei noi sectiuni de aplicatii disponibila in App Store-ul companiei Apple, ea fiind practic o versiune actualizata a altei sectiuni ceva mai vechi.

Apple listeaza in ea cele mai interesante racing games din App Store si daca sunteti un fan al acestui gen de jocuri, atunci ar fi recomandabil sa va uitati prin ea, deoarece sigur veti gasi ceva care sa va intereseze.

Titlurile disponibile acolo sunt disponibile si gratuit, insa pentru a beneficia de toate functiile lor va trebui sa achizitionati diverse lucruri prin sistemul de in-app purchase-uri.

Sectiunea Racing Games poate fi accesata urmand acest link.

Articolul anterioriPhone: Cele mai BUNE Aplicatii pentru facut Poze cu Telefonul
Urmatorul articolSamsung GALAXY S10. OFICIAL, Android 9 ARATA NOUL DESIGN
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.