AirPods 2. Noile Modele Inregistrate pentru Lansare

AirPods 2. Noile modele ale castilor wireless ale companiei Apple au fost inregistrate pentru lansare deja, iata ce a dezvaluit compania amricana.

airpods 2 inregistrate

AirPods 2. Mult asteptata serie noua de casti wireless ale celor de la Apple a fost inregistrata deja in baza de date a Bluetooth SIG, care creeaza standardul pentru aceasta tehnologie. Cei de la Apple au inregistrat pe data de 1 noiembrie AirPods 2 in baza de date a Bluetooth SIG, deci e foarte posibil ca noua versiune a castilor sa fie lansata foarte curand.

AirPods 2. Numerele de cod A2031 si A2032 au fost inregistrate de catre cei de la Apple, iar din cate se pare, acestea corespund pentru casca dreapta si casca stanga a setului. In baza de date a Bluetooth SIG AirPods 2 sunt inregistrate ca fiind revizia 1.1 a produsului, spre deosebire de modelul actual, care sunt revisia 1.0, deci vorbim despre un upgrade hardware.

AirPods 2. Noile Modele Inregistrate pentru Lansare

airpods 2 inregistrate 1

AirPods 2. Pana acum s-a aflat ca acest model al castilor urmeaza sa fie compatibil cu Bluetooth 5.0, insa separat de asta nu s-au aflat prea multe in legatura cu noutatile. Se spera ca AirPods 2 ar urma sa ofere optiunae de incarcare wireless, dar si posibilitatea de a folosi Siri fara a apasa vreun buton, Apple prezentand functia intr-un video de prezentare din septembrie.

AirPods 2. Lansarea acestui model de casti este asteptata de cateva luni de catre foarte multi dintre fanii companiei Apple, si iata ca ele urmeaza sa apara foarte curand. Exact cand vor fi lansate noile modele ale AirPods 2 nu se stie foarte clar deocamdata, insa ele ar trebui sa fie vandute la exact acelasi pret precum actualul model disponibil in acest moment pe piata.