Apple. Ecranul SURPRIZA Dezvaluit de Mac Mini 2018

apple ecran mac mini 2018 361446

Apple. Mac Mini 2018 a fost oferit de catre compania Apple pentru testare unor jurnalisti americani, iar acestia au reusit sa inregistreze cateva poze interesante pentru produs. Printre ele vedem una in care este dezvaluit un nou monitor Thunderbolt pe care compania Apple ar trebui sa il lanseze la un moment dat, el avand un design cu mult schimbat fata de modelul vechi.

Apple. Ecranul Thunderbolt pe care compania americana il vindea la un moment dat a fost scos din magazinul online si nu a mai revenit, cel din imaginea de mai jos parand a fi o versiune imbunatatita. Desigur ca pana acum Apple nu a dat de inteles ca ar intentiona sa lanseze vreun nou ecran Thunderbolt pentru clienti, insa imaginea din manualul de utilizare pentru Mac Mini 2018 pare sa confirme asta.

Apple. Ecranul SURPRIZA Dezvaluit de Mac Mini 2018

apple ecran mac mini 2018 361446 1

Apple. Design-ul pe care il vedeti pentru acest ecran Thunderbolt nu este tocmai nemainitalnit in alte modele de ecrane, iar Apple avea nevoie de un upgrade design pentru ecrane. Desigur ca multi spera ca viitorul model al iMac sa aiba un ecran cu margini atat de subtiri, insa cei de la Apple nu par deocamdata dispusi sa faca un upgrade de acest gen.

Apple. Pana acum nu s-a spus daca vreun ecran Thunderbolt ca acesta ar putea fi lansat de catre compania americana, si nu exista zvonuri privind vreun nou model imbunatatit al iMac. Desigur ca asta nu inseamna ca Apple nu va lansa un nou model al iMac foarte cuarnd, dar daca se va intampla asta, nu trebuie sa va asteptati ca design-ul sa arate chiar asa.