ASUS ZENFONE 6. Are un Decupaj CIUDAT in Ecran

ASUS ZENFONE 6. Noul model de telefon vine cu un decupaj ciudat in ecran, compania chinezeasca dorind sa se diferentieze fata de competitorii Android.

asus telefon decupaj 361450

ASUS Zenfone 6. In clipul video de mai jos aveti prezentat noul model de smartphone pe care ASUS ar vrea sa-l aduca pe piata in cursul urmatoarelor luni. Vorbim despre un telefon cu un design nou pentru ca decupajul din ecran nu mai apare in centrul acestuia, ci in partea dreapta sus a ASUS Zenfone 6, intr-o pozitie ciudata, pe care nu am mai vazut-o.

ASUS Zenfone 6. Telefonul ieste cu siguranta in evidenta cu o modificare de acest gen in raport cu celelalte telefoane existente pe piata, insa e greu de spus daca ea e de bun augur. Am vazut decupaje peste decupaje implementate in diverse telefoane, insa ASUS Zenfone 6 are cel mai ciudat decupaj pe care l-am vazut pana in prezent intr-un smartphone.

ASUS Zenfone 6 are un Decupaj CIUDAT in Ecran

ASUS Zenfone 6. Decupajul este ascuns printre informatiile privind energia din baterie si conectivitatea Wi-Fi/4G, ideea in sine fiind destul de ciudata, dar chinezii macar ies cu ceva diferit. ASUS Zenfone 6 vine deasemenea cu o camera tripla, dar fara un cititor de amprente integrat in ecran, in momentul de fata el fiind programat pentru prezentare la Mobile World Congress 2019.

ASUS Zenfone 6. Ceea ce vedem in acest telefon este o evolutie neobisnuita a decupajului din ecranele telefoanelor, pentru ca in loc sa dispara, ele sunt mutate in zone neobisnuite. Cu ASUS Zenfone 6 vedem in ce directie merg producatorii chinezi pentru a iesi cu telefoane diferite pe piata, insa asta nu inseamna in moe neaparat si ca directia pe care o iau e buna.