BLACK FRIDAY 2018 ROMANIA. CAND INCEPE cu Adevarat

BLACK FRIDAY 2018 ROMANIA. Cand incepe cu adevarat evenimentul de reduceir in Romania si vetia vea oferte la eMAG, Altex, Flanco, Media Galaxy, si alte magazine.

BLACK FRIDAY 2018 ROMANIA

Black Friday 2018 Romania. Saptamana trecuta au fost pornite o serie de campanii de catre magazine precum Flanco, Altex, sau Media Galaxy, insa desigur ca toata lumea asteapta ca eMAG sa anunte evenimentul sau anual. Desi inca de saptamana trecut au inceput evenimente de reduceri care ar trebui sa intre in categoria Black Friday 2018 Romania, realitatea este ca adevaratele promotii vor fi disponibile abia in momentul in care eMAG isi va organiza evenimentul.

Black Friday 2018 Romania. Dupa cum prea bine stiti deja, evenimentul de reduceri principal, care este organizat de catre eMAG, va avea loc in data de 16 noiembrie in Romania, adica de vineri intr-o saptamana. Vorbim despre ziua principala a Black Friday 2018 Romania, cea in care toate promotiile vor fi disponibile pentru clientii din tara noastra, iar atunci ar trebui sa gasiti si preturile cele mai mici pentru produsele pe care doriti sa le cumparati.

BLACK FRIDAY 2018 ROMANIA. CAND INCEPE cu Adevarat

Black Friday 2018 Romania. In Romania reducerile vor incepe in noaptea de 16 noiembrie si vor tine tot weekend-ul, asa cum se intampla in mod obisnuit atunci cand toate magazinele online din Romania ofera promotii in tara. In ziua de 16 noiembrie toate magazinele online vor avea reduceri disponibile pentru ca eMAG le ofera deasemenea, deci atunci va fi adevaratul Black Friday 2018 Romania pe care toata lumea il asteapta, iar tot ceea ce e acum e “apa de ploaie”.

Black Friday 2018 Romania. Dupa ce vor fi oferite reducerile din acea zi, vom mai vedea cu siguranta si alte promotii, dar mult mai tarziu, cel mai probabil abia prin preajma Craciunului, iar asta pentru ca intre timp nu va mai exista altceva demn de atentie. Va recomand ca pe 16 noiembrie, cand are loc adevaratul Black Friday 2018 Romania sa profitati de ocazie si sa cumparati tot ceea ce va doriti pentru ca nu se stie cand veti mai avea o oportunitate similara.