RCS & RDS. Website-uri cu FILME ONLINE BLOCATE

RCS & RDS. Impreuna cu Telekom, UPC, Nextgen, DCS si Akta Telekom blocheaza website-uri cu filme online piratate in urma deciziei unei instante din Romania.

RCS & RDS site filme online

RCS & RDS. O instanta judecatoreasca din Romania a decis blocarea catorva website-uri cu filme online in reteaua celor de la Digi, Telekom, UPC, Nextgen, DCS si Akta Telekom in baza unei plangeri facute de catre cateva case de productie cinematografica. Decizia instantei nu este definitiva, insa daca nu va fi atacata, atunci RCS & RDS, impreuna cu celelalte companii, va fi obligata sa blocheze website-urile cu filme online www.filmehd.net, www.filmeonline2013.biz și www.thepiratebay.org.

RCS & RDS. Casele de productie cinematografica de la care a pornit plangerea sunt Twentieth Century Fox Film Corporation, Universal City Studios Productions LLP, Universal Cable Productions LLC, Warner Bros Entertainment INC, Paramount Pictures Corporation, Disney Enterprises, Columbia Pictures Industries și Sony Pictures Television. Dupa cum puteti vedea, este vorba despre “greii” de la Hollywood care nu vor ca in Romania clientii RCS & RDS, si ai celorlalte companii, sa poata vedea filme online piratate.

RCS & RDS. Website-uri cu FILME ONLINE BLOCATE

RCS & RDS. Masura in sine nu ar trebui sa fie surprinzatoare, mai ales ca in Europa vizualizarea de filme online pe website-uri piratate nu este legala, si urma sa se ajunga la un moment dat inclusiv in Romania cu asemenea masuri. Daca RCS & RDS, sau celelalte companii, nu vor ataca decizia instantei, atunci dupa ce ea va ramane definitiva va trebui impusa de catre toate companiiloe impotriva acestor website-uri de filme online, desi ele sunt doar unele dintre cele existente, dar probabil sunt cele mai populare.

“Admite cererea modificată. Constată că website-urile accesibile în prezent la următoarele locații online: – filmehd, accesibil în prezent la următoarea locație online: www.filmehd.net; -filmeonline2013, accesibil în prezent la următoarea locație online: www.filmeonline2013.biz; -thepiratebay, accesibil în prezent la următoarea locație online principală: www.thepiratebay.org; și la următoarele locații online de tip proxy: http://fbay.maik.rocks, htip://bayproxy.net, http://thepiratebayz.org, http://tpb.portalimg.com, https://fastpiratebay.co.uk, https://gameofbay.org, https://ikwilthepiratebay.org, https://oldbayproxy.eu, https://pirate.trade, https://piratebay.click, https://piratebay.red, https://piratebayblocked.corn, https://piratebaymirror.eu, https://piratebayproxy.be, https://piratebayproxy.tf, https://piratebays.co, https://piratebays.co. uk, https://pirateproxy.cam, https://pirateproxy.dick, https://pirateproxy.sh, https://pirateproxy.tf, https://pirateproxy.wf, https://pirateproxy.yt, https://thebay.tv, https://thehiddenbay.cc, https://thehiddenbay.fi, https://thehiddenbay.info, https://thehiddenbay.ws, https://thepiratebay.bypassed.st, https://thepiratebay.co.in, https://thepiratebay.rocks, https://thepiratebay.uk.net, https://thepiratebay.unblocker.cc, https://thepiratebay-proxy.com, https://tpbbay.eu, https://tpbmirror.us, https://tpbunblocked.org, https://ukpirate.dick, https://ukpirate.org, https://ukpirateproxy.xyz, https://unblockedbay.info, https://urbanproxy.eu, încalcă drepturile de autor deținute de reclamanți. Dispune blocarea permanentă prin metoda blocării la nivel DNS a accesului clienților pârâților pentru serviciile de acces la internet prin punct fix, la website-urile accesibile în prezent la locațiile online indicate mai sus. (…) Cu apel în 30 de zile de la comunicare la Curtea de Apel București. Apelul se depune la Tribunalul București. Pronunțarea hotărârii se face prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, 05.11.2018”

RCS & RDS. Daca aceasta masura ar fi luata, atunci impactul total ar afecta aproape 4 milioane de clienti, atatia cat sunt in momentul de fata inregistrati ca activi in retelele Digi, Telekom si UPC. Avand in vedere ca aceste companii nu prea au motive sa protejeze dreptul clientilor de a vedea filme online piratate, e putin probabil ca RCS & RDS si celelalte entitati sa se lupte prea viguros in instanta pentru a le permite oamenilor sa faca asta.

17 COMENTARII

  1. Exact, praf in ochi, in secunda următoare au apărut deja alte proxy-uri. Pe chinezi care fabrica și vând in toată lumea tvbox-uri android cu Kody preinstalat nu-i vede nimeni?

  2. Cei de pe filelist de unde iau ? Daca pica site-urile externe de torente va fi complicat. Exista si alte metode insa nu sunt cunoscute de multa lume si atunci nu vor fi nici seederi. Problema e ca nici sa le cumperi nu ai de unde, si nici nu le poti vedea cu bani, de exemplu unde pot viziona la zi seriale gen Grey’s anatomy, The big bang theory, Arrow, etc ? Netflix e degeaba… HBO e cu ale lui…

  3. Și cine face eforturi să aducă în țară servicii de închiriere filme? Google Play, iTunes Store, subtitrări în română pe Amazon Prime. Să vedeți cum se educă poporul să nu mai pirateze.

    Interzici, dar nici nu dai nimic la schimb. La fel cum este cu locurile de parcare, interzici, dar nu faci locuri de parcare. Tipic românesc.

  4. Rcs&Rds …”vinde” bine. Din moment ce in titlu i-ai menționat doar pe ei.Inclusiv sigla lor. Ca de-obicei conținutul diferă de titlu.Tipic.

  5. mai terminati odata cu netcur ala, e o prostie americana de proasta caltiate. Nu isi justifica pretul…sunt alte brand-uri foarte bune dar nu sunt cunoscute pt ca sunteti spalati pe creier si manipulati. Piratebay oricum nu mai merge de cateva zile/saptamani pe internetul normal,doar pe deepweb.

  6. Avem internet bun dar politia din romania nu e in stare sa inchida niste site-uri amarate facute de niste pusti (ma refer la cele de genul filme online) si prefera sa blocheze providerii anumite domenii, penibil.

  7. nu e problema de razboi, exista private torrent.
    iar netflix e de kkt maxim, doar pr0stii generatia fb mai se uita acolo….

  8. NICI EU NU SUPORT NETFLIX! de pe torrent nu descarc,prefer siteurile online de filme gratis,dar nu vezi ca vor sa le cenzureze disperatii