RCS & RDS. Website-uri cu FILME ONLINE BLOCATE

RCS & RDS. Impreuna cu Telekom, UPC, Nextgen, DCS si Akta Telekom blocheaza website-uri cu filme online piratate in urma deciziei unei instante din Romania.

RCS & RDS site filme online

RCS & RDS. O instanta judecatoreasca din Romania a decis blocarea catorva website-uri cu filme online in reteaua celor de la Digi, Telekom, UPC, Nextgen, DCS si Akta Telekom in baza unei plangeri facute de catre cateva case de productie cinematografica. Decizia instantei nu este definitiva, insa daca nu va fi atacata, atunci RCS & RDS, impreuna cu celelalte companii, va fi obligata sa blocheze website-urile cu filme online www.filmehd.net, www.filmeonline2013.biz și www.thepiratebay.org.

RCS & RDS. Casele de productie cinematografica de la care a pornit plangerea sunt┬áTwentieth Century Fox Film Corporation, Universal City Studios Productions LLP, Universal Cable Productions LLC, Warner Bros Entertainment INC, Paramount Pictures Corporation, Disney Enterprises, Columbia Pictures Industries ╚Öi Sony Pictures Television. Dupa cum puteti vedea, este vorba despre ÔÇťgreiiÔÇŁ de la Hollywood care nu vor ca in Romania clientii┬áRCS & RDS, si ai celorlalte companii, sa poata vedea filme online piratate.

RCS & RDS. Website-uri cu FILME ONLINE BLOCATE

RCS & RDS. Masura in sine nu ar trebui sa fie surprinzatoare, mai ales ca in Europa vizualizarea de filme online pe website-uri piratate nu este legala, si urma sa se ajunga la un moment dat inclusiv in Romania cu asemenea masuri. Daca RCS & RDS, sau celelalte companii, nu vor ataca decizia instantei, atunci dupa ce ea va ramane definitiva va trebui impusa de catre toate companiiloe impotriva acestor website-uri de filme online, desi ele sunt doar unele dintre cele existente, dar probabil sunt cele mai populare.

ÔÇťAdmite cererea modificat─â. Constat─â c─â website-urile accesibile ├«n prezent la urm─âtoarele loca╚Ťii online: ÔÇô filmehd, accesibil ├«n prezent la urm─âtoarea loca╚Ťie online: www.filmehd.net; -filmeonline2013, accesibil ├«n prezent la urm─âtoarea loca╚Ťie online: www.filmeonline2013.biz; -thepiratebay, accesibil ├«n prezent la urm─âtoarea loca╚Ťie online principal─â: www.thepiratebay.org; ╚Öi la urm─âtoarele loca╚Ťii online de tip proxy: http://fbay.maik.rocks, htip://bayproxy.net, http://thepiratebayz.org, http://tpb.portalimg.com, https://fastpiratebay.co.uk, https://gameofbay.org, https://ikwilthepiratebay.org, https://oldbayproxy.eu, https://pirate.trade, https://piratebay.click, https://piratebay.red, https://piratebayblocked.corn, https://piratebaymirror.eu, https://piratebayproxy.be, https://piratebayproxy.tf, https://piratebays.co, https://piratebays.co. uk, https://pirateproxy.cam, https://pirateproxy.dick, https://pirateproxy.sh, https://pirateproxy.tf, https://pirateproxy.wf, https://pirateproxy.yt, https://thebay.tv, https://thehiddenbay.cc, https://thehiddenbay.fi, https://thehiddenbay.info, https://thehiddenbay.ws, https://thepiratebay.bypassed.st, https://thepiratebay.co.in, https://thepiratebay.rocks, https://thepiratebay.uk.net, https://thepiratebay.unblocker.cc, https://thepiratebay-proxy.com, https://tpbbay.eu, https://tpbmirror.us, https://tpbunblocked.org, https://ukpirate.dick, https://ukpirate.org, https://ukpirateproxy.xyz, https://unblockedbay.info, https://urbanproxy.eu, ├«ncalc─â drepturile de autor de╚Ťinute de reclaman╚Ťi. Dispune blocarea permanent─â prin metoda bloc─ârii la nivel DNS a accesului clien╚Ťilor p├ór├ó╚Ťilor pentru serviciile de acces la internet prin punct fix, la website-urile accesibile ├«n prezent la loca╚Ťiile online indicate mai sus. (ÔÇŽ) Cu apel ├«n 30 de zile de la comunicare la Curtea de Apel Bucure╚Öti. Apelul se depune la Tribunalul Bucure╚Öti. Pronun╚Ťarea hot─âr├órii se face prin punerea solu╚Ťiei la dispozi╚Ťia p─âr╚Ťilor prin mijlocirea grefei instan╚Ťei, 05.11.2018ÔÇŁ

RCS & RDS. Daca aceasta masura ar fi luata, atunci impactul total ar afecta aproape 4 milioane de clienti, atatia cat sunt in momentul de fata inregistrati ca activi in retelele Digi, Telekom si UPC. Avand in vedere ca aceste companii nu prea au motive sa protejeze dreptul clientilor de a vedea filme online piratate, e putin probabil ca RCS & RDS si celelalte entitati sa se lupte prea viguros in instanta pentru a le permite oamenilor sa faca asta.