RCS & RDS. Website-uri cu FILME ONLINE BLOCATE

RCS & RDS. Impreuna cu Telekom, UPC, Nextgen, DCS si Akta Telekom blocheaza website-uri cu filme online piratate in urma deciziei unei instante din Romania.

RCS & RDS site filme online

RCS & RDS. O instanta judecatoreasca din Romania a decis blocarea catorva website-uri cu filme online in reteaua celor de la Digi, Telekom, UPC, Nextgen, DCS si Akta Telekom in baza unei plangeri facute de catre cateva case de productie cinematografica. Decizia instantei nu este definitiva, insa daca nu va fi atacata, atunci RCS & RDS, impreuna cu celelalte companii, va fi obligata sa blocheze website-urile cu filme online www.filmehd.net, www.filmeonline2013.biz și www.thepiratebay.org.

RCS & RDS. Casele de productie cinematografica de la care a pornit plangerea sunt Twentieth Century Fox Film Corporation, Universal City Studios Productions LLP, Universal Cable Productions LLC, Warner Bros Entertainment INC, Paramount Pictures Corporation, Disney Enterprises, Columbia Pictures Industries și Sony Pictures Television. Dupa cum puteti vedea, este vorba despre „greii” de la Hollywood care nu vor ca in Romania clientii RCS & RDS, si ai celorlalte companii, sa poata vedea filme online piratate.

RCS & RDS. Website-uri cu FILME ONLINE BLOCATE

RCS & RDS. Masura in sine nu ar trebui sa fie surprinzatoare, mai ales ca in Europa vizualizarea de filme online pe website-uri piratate nu este legala, si urma sa se ajunga la un moment dat inclusiv in Romania cu asemenea masuri. Daca RCS & RDS, sau celelalte companii, nu vor ataca decizia instantei, atunci dupa ce ea va ramane definitiva va trebui impusa de catre toate companiiloe impotriva acestor website-uri de filme online, desi ele sunt doar unele dintre cele existente, dar probabil sunt cele mai populare.

“Admite cererea modificată. Constată că website-urile accesibile în prezent la următoarele locații online: – filmehd, accesibil în prezent la următoarea locație online: www.filmehd.net; -filmeonline2013, accesibil în prezent la următoarea locație online: www.filmeonline2013.biz; -thepiratebay, accesibil în prezent la următoarea locație online principală: www.thepiratebay.org; și la următoarele locații online de tip proxy: http://fbay.maik.rocks, htip://bayproxy.net, http://thepiratebayz.org, http://tpb.portalimg.com, https://fastpiratebay.co.uk, https://gameofbay.org, https://ikwilthepiratebay.org, https://oldbayproxy.eu, https://pirate.trade, https://piratebay.click, https://piratebay.red, https://piratebayblocked.corn, https://piratebaymirror.eu, https://piratebayproxy.be, https://piratebayproxy.tf, https://piratebays.co, https://piratebays.co. uk, https://pirateproxy.cam, https://pirateproxy.dick, https://pirateproxy.sh, https://pirateproxy.tf, https://pirateproxy.wf, https://pirateproxy.yt, https://thebay.tv, https://thehiddenbay.cc, https://thehiddenbay.fi, https://thehiddenbay.info, https://thehiddenbay.ws, https://thepiratebay.bypassed.st, https://thepiratebay.co.in, https://thepiratebay.rocks, https://thepiratebay.uk.net, https://thepiratebay.unblocker.cc, https://thepiratebay-proxy.com, https://tpbbay.eu, https://tpbmirror.us, https://tpbunblocked.org, https://ukpirate.dick, https://ukpirate.org, https://ukpirateproxy.xyz, https://unblockedbay.info, https://urbanproxy.eu, încalcă drepturile de autor deținute de reclamanți. Dispune blocarea permanentă prin metoda blocării la nivel DNS a accesului clienților pârâților pentru serviciile de acces la internet prin punct fix, la website-urile accesibile în prezent la locațiile online indicate mai sus. (…) Cu apel în 30 de zile de la comunicare la Curtea de Apel București. Apelul se depune la Tribunalul București. Pronunțarea hotărârii se face prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, 05.11.2018”

RCS & RDS. Daca aceasta masura ar fi luata, atunci impactul total ar afecta aproape 4 milioane de clienti, atatia cat sunt in momentul de fata inregistrati ca activi in retelele Digi, Telekom si UPC. Avand in vedere ca aceste companii nu prea au motive sa protejeze dreptul clientilor de a vedea filme online piratate, e putin probabil ca RCS & RDS si celelalte entitati sa se lupte prea viguros in instanta pentru a le permite oamenilor sa faca asta.

Articolul precedenteMAG. GALAXY S8 la PRET mai MIC cu 1600 de LEI
Articolul următorOrange. Smartphone-uri cu Oferte Exclusiv in Magazinul Online
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.