RCS & RDS. Ce va Transmite Noul TV Post Digi 4K

RCS & RDS. Digi 4K este noul post de televiziune pe care operatorul il va lansa in Romania, iata ce programe vor fi transmise pentru clientii din tara si Europa.

RCS & RDS digi 4k

RCS & RDS. V-am spus zilele trecute ca primul post de televiziune 4K va fi deschis in mod oficial in Romania, iar cei de la CNA au aprobat cererea operatorului telecom, astfel ca Digi 4K urmeaza sa isi faca debutul in curand. Separat de Romania, cei de la RCS & RDS vor sa difuzeze postul Digi 4K inclusiv in alte tari din Europa Centrala si de Est, astfel ca romanii care locuiesc in afara Romaniei vor avea posibilitatea de a vedea transmisiunile fara probleme.

RCS & RDS. In baza cererii facute la CNA pentru aprobarea postului de televiziune Digi 4K, lansarea sa va avea loc in data de 8 sau 9 noiembrie, insa nu va fi disponibil gratuit, si nu pe toate televizoarele. Digi 4K va fi oferit de catre RCS & RDS contra cost abonatilor care au televizoare 4K, iar asta e perfect normal din moment ce vorbim despre un post de televiziune oferit in premiera in Romania, si pentru un public destul de redus, ca numar.

RCS & RDS. Ce va Transmite Noul TV Post Digi 4K

RCS & RDS. In ceea ce priveste continutul care va fi transmis de catre Digi 4K, ei bine vorbim despre documentare, filme normale, meciuri de fotbal din Europa League si Champions League, sau din alte campionate europene. Avand in vedere ca nici continutul in format 4K nu este disponibil intr-o forma chiar atat de diversificata, era normal ca Digi 4K sa transmita si un numar limitat de programe, ce de la RCS & RDS avand cu siguranta un plan bine gandit.

RCS & RDS. Programul TV al Digi 4K va fi format zilnic de la 08:00 la 10:00 din videoclipuri muzicale, de la 10:00 la 20:00 din documentare, filme, sau competiti sportive, iar dupa ora 20:00 vor fi documentare, competitii sportive, sau alte filme artistice. Dupa ora 24:00, Digi 4K va transmite reluari ale programelor transmise in timpul zilei, cei de la RCS & RDS spunand ca experimenteaza cu acest format pentru a vedea rezultatele.