Samsung GALAXY F. OFICIAL, ANUNTUL Prezentarii

Samsung GALAXY F. Un oficial al companiei Samsung a dezvaluit ce urmeaza sa fie prezentat chiar in cursul zilei de maine despre telefon, iata ce ne asteapta.

9

Samsung GALAXY F prezentare

Samsung GALAXY F. Asteptarea foarte lunga urmeaza sa ia sfarsit, deoarece un reprezentant al companiei Samsung a confirmat din nou faptul ca noul model de telefon va fi prezentat foarte curand. Mai exact, in cursul zilei de maine lumea intreaga va vedea Samsung GALAXY F in cadrul unei conferinte pentru dezvoltatori care este organizata de catre compania coreeana in San Francisco, asa cum de altfel am mai auzit pana acum.

Samsung GALAXY F. Se pare ca lansarea pregatita pentru acest model de telefon este diferita in comparatie cu ceea ce am vazut pentru alte modele, iar asta deoarece vorbim despre un smartphone cu mult diferit. In aceasta idee, Samsung GALAXY F va fi prezentat intai intr-o conferinta dedicata dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma coreenilor, iar mai apoi va fi demonstrat iar intr-o conferinta oficial pentru lansare, iar asta se va intampla abia prin 2019.

Samsung GALAXY F. OFICIAL, ANUNTUL Prezentarii

Samsung GALAXY F. Dezvoltatorii sunt cei care au ocazia de a vedea pentru prima oara acest nou telefon deoarece ei trebuie sa faca aplicatii pentru el, asa ca trebuie sa stie din timp ce trebuie sa pregateasca. Stim 100% sigur ca interfata Samsung GALAXY F va fi prezentata in cursul zilei de maine de catre compania coreeana, insa separat de asta ar trebui sa vedem inclusiv macar cateva poze cu noul telefon, posibil chiar si o unitate de test pregatita special pentru acest eveniment.

“Keen to make its foldable smartphone the next big thing, Samsung Electronics Co will depart from its usual policy of keeping product plans highly secret and provide some details of the phone’s key features for app developers this week. Unlike our flagship products, the foldable phone is a completely new concept in terms of design and user experience, which requires a different approach.”

Samsung GALAXY F. Pana acum doua modele ale acestui telefon au fost dezvoltate de catre coreeni, impreuna cu Google, care a pregatit o versiune speciala a Android 9 pentru acest model de telefon. Nu se stie care dintre cele doua versiuni ale Samsung GALAXY F va fi pusa in vanzare, insa desigur ca mai multe vom afla maine seara, dupa ce telefonul va fi dezvaluit in premiera mondiala pentru toti cei care sunt interesati sa il vada de cateva luni.