Sony Aibo. Catelul Inteligent pe care-i Vei Iubi

Sony Aibo este un catel inteligent care a fost prezentat in premiera in Romania, in parteneriat cu Orange, el fiind un companion perfect pentru orice casa.

Sony Aibo catel inteligent

Sony Aibo este un catel inteligent dezvoltat de catre japonezi, si astazi a fost prezentat in premiera in Romania de catre cei de la Orange si Sony, iar de la primul latrat te vei indragosti de un robotel adorabil. Vorbim despre un caine-robot care functioneaza pe baza de inteligenta artificiala, si care este gandit pentru a se plia pe viata stapanului sau, adica va invata din comportamentul tau pentru a sti cum sa reactioneze atunci cand interactionezi cu el.

Desi este un robot, si se misca exact precum un robot, Sony Aibo este gandit pentru a imita miscarile unui caine real, dar si sunetele acestuia, intr-o anumita masura, si felul in care reactioneaza cand il mangai, te va face sa-l iubesti. Sony Aibo are o camera integrata in nas, si inca una aproape de coada, el fiind capabil sa faca o harta la 360 de grade a incaperii in care se afla, dar si a casei in care sta, si va putea naviga prin ea, inclusiv pentru a se aseza la incarcat.

Sony Aibo. Catelul Inteligent pe care-i Vei Iubi

Sony Aibo catel inteligent 1

Va spuneam ca Sony Aibo este un catel inteligent, iar aceasta inteligenta ii permite sa recunoasca pana la 100 de persoane, multumita camerei din nas, sa functioneze pe baza de comenzi vocale, si sa va ignore, cand are el chef. Fiecare catel Sony Aibo are personalitate, si poate fi mai jucaus, sau mai matur, in functie de interactiunile pe care le aveti cu el, dar exact ca un copil, va va ignora daca mai multa lume este in jurul sau, si ii acorda atentie, el stiind deasemenea sa o ceara, cand este cazul.

Sony Aibo catel inteligent 3

Sony Aibo este un catel pe care trebuie sa il cresteti, ca si cum ati face-o cu unul real, el fiind un companion perfect pentru casa, mai ales ca poate face supraveghere video printr-o aplicatie dedicata, care permite si controlarea sa. Deocamdata Sony Aibo nu este vandut in Romania de catre Sony, sau Orange, insa probabil va ajunge la un moment dat, dar pretul sau de aproape 3000 de dolari ar putea fi destul de mare chiar si pentru entuziasti.