SAMSUNG GALAXY S10. TEASER pentru Telefonul la care VISAI

Samsung GALAXY S10. Un prim teaser ne arata telefonul la care foarte multi dintre clienti viseaza de mai bine de un an de zile, iata cat de bine arata!

SAMSUNG GALAXY S10 teaser 361482

Samsung GALAXY S10. Astazi a fost publicat clipul video de mai jos, care este prezentat ca un teaser pentru noul model de telefon, insa vorbim despre un concept creat pentru a ne acara ce-ar putea fi lansat in martie 2019. Conceptul de mai jos este creat in baza informatiilor aparute pana acum din diverse surse, ele aratandu-ne ca Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aduca o serie de schimbari importante pentru clienti, iar ceea ce vedem mai jos intra in aceasta categorie.

Samsung GALAXY S10. Din ceea ce am aflat pana acum, noul model de telefon urmeaza sa ofere un ecran care are margini foarte subtiri, mult mai subtiri decat in modelele anterioare, ceea ce multa lume cere. Pentru a realiza aceasta schimbare, camera frontala a Samsung GALAXY S10 va fi integrata sub ecran, nu deasupra acestuia, iar asta inseamna ca nu vom mai vedea un sistem de recunoastere faciala, dar nici iris scannerul, care a fost eliminat complet.

Samsung GALAXY S10. TEASER pentru Telefonul la care VISAI

Samsung GALAXY S10. O camera tripla este deasemenea anuntata pentru unele dintre modelele care urmeaza sa fie puse in vanzare, aceasta putand fi pozitionata orizontal in carcasa, nu vertical, precum la actualele modele. Partea buna este ca nu va mai exista un cititor de amprente integrat in carcasa, acesta fiind mutat sub ecran, Samsung GALAXY S10 urmand a oferi in premiera un cititor cum nu mai exista inca in vreun alt telefon mobil existent pe piata.

Samsung GALAXY S10. Chiar daca acest teaser nu vine cu informatii oficiale de la compania coreeana, el ne arata totusi cum urmea za fie creat design-ul telefonului asteptat de catre atat de multa lume. Samsung GALAXY S10 va reprezenta un upgrade serios pentru design-ul telefoanelor create de catre coreeni, si sunt sigur ca multa lume abia asteapta sa vada cate dintre zvonurile de acum se vor dovedi a fi reale, si ce nu va fi lansat.