FORTNITE. DOUA NOI moduri de joc LANSATE

FORTNITE. Epic Games a lansat doua noi moduri de joc pentru jucatorii din lumea intreaga, toata lumea putandu-se bucura de o noua experienta in lumea virtuala.

fortnite team terror blitz

Fortnite. Doua noi moduri de joc au fost lansate de catre compania Epic Games pentru cel mai popular joc al momentului, iar oricine se poate bucura de noutatile pe care acestea le aduc pentru lumea intreaga. Vorbim despre doua noi moduri de joc pe care Fortnite le ofera in lumea intreaga incepand de saptamana aceasta, ele avand menirea de a tine jucatorii conectati mai mult la platforma online, unde teoretic ar trebui sa cheltuie si mai multi bani jucandu-se.

Fortnite. Primul mod de joc implementat de catre Epic Games pentru jucatori se numeste Team Terror, iar in cadrul acestuia doua echipe de cate 32 de jucatori se infrunta una impotriva celeilaltei in platforma online. Separat de lupta dintre cele doua echipe in Fortnite, pe harta vor aparea si o serie de monstri pe care jucatorii vor trebui sa ii omoare in timp ce lupta cu alti jucatori, acesti monstri oferind arme si munitie cand sunt ucisi, un monstru auriu oferind o arma legendara pentru cei care-l omoara.

FORTNITE. DOUA NOI moduri de joc LANSATE

Fortnite. In acest mod de joc au fost deasemenea crescute cantitatile de munitie care le sunt oferite jucatorilor, dar si armele care sunt oferite cand divrsi monstri sunt ucisi, asa ca n-ar trebui sa aveti probleme in obtinerea a orice doriti. Al doilea mod de joc se numeste Blitz, iar aici vorbim despre o crestere a vitezei cu care se desfasoara totul in timp ce va infruntati cu diversi inamici pe care ii intalniti pe hartile in care va luptati in cadrul lumilor virtuale.

Fortnite. Avand in vedere ca este crescuta rapiditatea cu care trece timpul, fiecare sesiune de lupta ar trebui sa dureze maxim 15 minute, iar desigur ca veti avea parte de mai multe obiecte noi pe care le puteti culege la fiecare jucator omorat. Ambele moduri de joc lansate pentru Fortnite sunt disponibile in urma Halloween, si a disparitiei cubului, asa ca daca n-ati reusit sa intrati in joc in ultimele zile, ar trebui sa o faceti, pentru ca ati pierdut cam multe.