iPhone XS Max Jailbreak pe iOS 12.1 a fost Facut

iphone xs max ios 12.1 jailbreak

iPhone XS Max are parte de un prim jailbreak pe iOS 12.1 saptamana aceasta echipa de hackeri chienzi care s-a autodenumit Keen, a reusit sa prezinte si o dovada a realizarii. In imaginea de mai jos puteti vedea un iPhone XS Max jailbroken, aparent pe iOS 12.1, de catre hackerii chinezi, ei urmand a demonstra procedura in cadrul unui eveniment de vineri.

iPhone XS Max are parte de prima demonstratie a unui jailbreak pe iOS 12.1, cei de la Keen fiind primii care au reusit sa faca vreun jailbreak pentru aceasta versiune a sistemului de operare. Desigur ca e posibil sa vedem si alte demonstratii ale unor solutii de jailbreak pentru iPhone XS Max si iOS 12.1, insa e putin probabil ca vreuna sa fie efectiv lansata.

iPhone XS Max Jailbreak pe iOS 12.1 a fost Facut

iPhone XS Max nu este la prima demonstratie a unei solutii de jailbreak, iar asta pentru ca dupa lansarea sa diversi hackeri si-au aratat capacitatea de a exploata telefonul. Problema este ca pana in prezent niciunul nu a fost dispus sa publice vreo vulnerabilitate pentru a permite dezvoltarea vreunei solutii de jailbreak pentru iOS 12, si vreun iPhone XS/XR.

Este de asteptat ca o prima solutie de jailbreak pentru telefoanele din seria iPhone XS, sau iPhone XR, sa fie publicata in aceasta toamna, insa deocamdata mai nimeni nu stie cand s-ar putea intampla asta.

1 COMENTARIU

  1. În ultimii ani a apărut măcar o singură soluție de JB disponibilă – chiar și contra cost – publicului?
    Dacă răspunsul este „nu” (și este „nu”), toate acestea sunt simple marote.