iPhone XS Max. Cum arata o Clona de 190 de Dolari

iPhone XS Max este comparat cu o clona care costa de aproape 10 ori mai putin, iata ce diferente exista intre cele doua telefoane pentru acesti bani.

iphone xs max clona

iPhone XS Max este cel mai scump model de telefon lansat pana acum de catre compania Apple, iar astazi vedem o comparatie cu o clona fabricata in China de catre cei de la Goophone. Daca modelul real al iPhone XS Max folosit in aceasta comparatie costa 1560 de dolari, clona din China costa 200 de dolari, iar pana si la cutie diferentele sunt mici pentru cei care n-au mai folosit un iPhone.

iPhone XS Max are un ecran cu diagonala de 6.5 inch, insa clona din China are un ecran mai mic, cutia fiind deasemenea mai mica, desi dimensiunea telefonului este identica cu cea a produsului Apple. Mai mult decat atat, clonele au decupaj in ecran, care si o margine inferioara destul de groasa, complet diferita fata de ceea ce ofera compania Apple, desi culorile carcasei sunt destul de similare.

iPhone XS Max. Cum arata o Clona de 190 de Dolari

iPhone XS Max pus langa aceasta clona poate fi diferentiat doar prin prisma marimii, insa in rest telefoanele seamana atat de mult incat cei care n-au mai tinut in mana un iPhone, ar putea fi pacaliti. Voi ce parere aveti despre aceasta clona de 200 de dolari a iPhone XS Max ?