Primul Telefon Pliabil apare in Primul HANDS-ON VIDEO

Primul telefon pliabil este prezentat si intr-un prim hands-on video care ne arata ce poti face cu un smartphone de care nu ai inca nevoie, si care e foarte scump.

telefon pliabil hands-on video

Primul telefon pliabil se numeste FlexPai si este produs de catre o companie care are denumirea Royole, adica un producator chinez necunoscut care le-a luat-o inainte celor dela Samsung si Huawei cu un produs de care mai nimeni nu are nevoie acum. In ciuda acestui lucru, Royole a demonstrat saptamana trecuta pentru lumea intreaga primul telefon pliabil care ruleaza sistemul de operare Android, iar mai jos aveti si primul hands-on video facut cu el.

Asa cum era de asteptat, acest telefon pliabil este nimic mai mult decat o tentativa nu foarte buna de a iesi in evidenta cu un produs promis de catre companii mai mari, dar care inca nu era suficient de bine pregatit. Puteti vedea din clipul video de mai jos ca FlexPai este deocamdata foarte departe de a oferi o experienta de utilizare buna, compania Royole spunand ca este constienta de bugurile care exista cu produsul sau, si ca in versiunea comerciala ele nu vor exista.

Primul Telefon Pliabil apare in Primul HANDS-ON VIDEO

In ciuda acestui lucru, in primul telefon pliabil putem observa si ce fel de probleme trebuie sa depaseasca dezvoltatorii pentru a crea asemenea produse, sistemul de operare Android fiind cele care trebuie adaptat pentru aceste dispozitive. Samsung si Google au colaborat pentru o versiune speciala a Android care va fi folosita in Samsung GALAXY X, insa cei de la Royole n-au avut acest privilegiu, asa ca telefonul lor nu prea functioneaza chiar atat de grozav.

Royole nu a facut un telefon care sa arate bine, sau sa aiba o functionalitate pe masura asteptarilor celor care si-ar dori sa cumpere un asemenea telefon, insa totul trebuia sa porneasca de undeva. Cu un pret de 1300 de dolari, acest telefon pliabil nu este deedicat utilizatorului de rand, ci doar celor care sunt foarte pasionati de tehnologie si vor sa testeze cele mai noi telefoane mobile de pe piata, insa nici produsele celor de la Samsung si Huawei nu vor fi mai ieftine.

9 COMENTARII

  1. Astia au facut telefonul asta doar sa il scoata inaintea samsungului si a huawei-ului. Nu are sens sa ai un asa telefon, zici ca are ecranul din nailon ?