Primul Smartphone Pliabil. Viitorul SUMBRU al Industriei!

Primul smartphone pliabil a fost anuntat in cursul zilei de ieri, si din pacate prezinta putin din ceea ce vom vedea la producatorii cu renume care au produse similare in dezvoltare.

Primul Smartphone Pliabil

Primul smartphone pliabil a fost lansat in cursul zilei de ieri, el avand denumirea FlexPai, si fiind creat de catre o companie chinezeasca numita Royole, ea reusind sa devina cunoscuta prin “creatura” pe care a prezentat-o. In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata primul smartphone pliabil din istoria omenirii, si vorbim despre ceva ce pare ca a fost lansat inainte de a fi cel putin aproape de a ajunge macar in stadiul de a fi respins pentru design-ul oribil.

Primul smartphone pliabil are un ecran cu diagonala de 7.8 inch, atunci cand este deschis, diagonala fiecarei regiuni individuale reducandu-se la 4 inch in momentul in care telefonul este pliat de catre utilizator. Problema telefonului FlexPai sta totusi in faptul ca are un design foarte urat, atat cand este deschis, cat si atunci cand este pliat, iar daca Samsung INFINITY V va arata la fel, atunci viitorul industriei smartphone se anunta a fi destul de sumbru.

Design-ul primului smartphone pliabil este oribil, dar totul are un inceput

https://www.youtube.com/watch?v=ZjdGhHLQIH4

Primul smartphone pliabil vine cu un ecran OLED flexibil de diagonala foarte mare, si are o interfata Water OS bazata pe Android 9, plus putina inspiratie luata de la iOS, design-ul artand incapacitatea chinezilor de a face ceva frumos. Se pare ca primul smartphone pliabil urmeaza sa foloseasca si noul procesor Snapdragon 8150, care inca nu a fost lansat, plus 6 GB memorie RAM, si 128 GB spatiu de stocare, o camera duala de 20 megapixeli si 16 megapixeli fiind oferita, ele fiind folosite si pentru selfie-uri.

Primul Smartphone Pliabil 1

Primul smartphone pliabil are si o baterie de 3800 mAh, dar si un pret de 1300 de dolari, insa cred ca era nevoie de ceva mai mult pe partea de design pentru el, sau poate sunt eu prea radical cu asta. Versiunea cea mai scumpa a acestui primul smartphone pliabil va costa 1900 de dolari, deci daca ne gandim la telefoanele celor de la Samsung, sau Huawei, ar trebui sa ne gandim la preturi de pornire de aproape 2000 de dolari, daca un producator chinez necunoscut isi vinde produsul atat de scump.