SAMSUNG GALAXY X: SPECIFICATIILE OFICIALE ale Telefonului Pliabil

Samsung GALAXY X. Primele specificatii tehnice oficiale pentru telefonul pliabil au fost furnizate de catre compania coreeana, iata ce surprize a pregatit ea.

SAMSUNG GALAXY X specificatii

Samsung GALAXY X. Seara compania coreeana a prezentat oficial noul sau telefon pliabil, impreuna cu ecranul Infinity Flex, acesta avand si cateva specificatii interesante dezvaluite pentru cei care vor dori sa-l cumpere. Pe scena evenimentului care a avut loc in San Francisco, cei de la Samsung au dezvaluit in premiera Samsung GALAXY X pentru lumea intreaga, si am vazut cam care este ideea coreenilor cu privire la modul in care ar trebui sa arate un asemenea telefon.

Samsung GALAXY X. Primul telefon pliabil al coreenilor va avea doua ecrane, unul principal, care se pliaza, si are o diagonala de 7.3 inch, cu rata de aspect 4.2:3, acesta avand rezolutie QXGA+. Mai exact, Samsung GALAXY X are o rezolutie de 1536 x 2152 pixeli, o densitate de 420 de pixeli per inch cand este deschis, si una de 585 de pixeli per inch cand sunt vizualitate informatii pe doar una dintre cele doua parti ale sale, in functie de interfata aplicatiei.

SAMSUNG GALAXY X: SPECIFICATIILE OFICIALE ale Telefonului Pliabil

SAMSUNG GALAXY X specificatii 1

Samsung GALAXY X. Al doilea ecran al telefonului pliabil este montat in exteriorul carcasei, acesta avand o diagonala de 4.6 inch, cu rezolutie de 1960 x 840 pixeli, cu 420 pixeli per inch, si rata de aspect 21:9. Acest ecran exterior va putea fi folosit de catre utilizatori in momentul in care telefonul nu este deschis, Samsung GALAXY X urmand a facilita folosiarea in cam orice fel de situatie vor utilizatorii, iar acest lucru a fost zvonit de-a lungul ultimelor saptamani.

Samsung GALAXY X. Separat de aceste specificatii oficiale furnizate de catre companie, se pare ca telefonul ar urma sa fie vandut intr-o versiune cu 512 GB spatiu de stocare, si cel mai probabil 8 GB de memorie RAM. Nu se cunoaste deocamdata pretul Samsung GALAXY X, insa este de asteptat sa fie foarte mare, apropiat de 2000 de dolari, iar la o asemenea valoare trebuie oferite si suficient de multe motive pentru achizitie, altfel lumea nu se va grabi sa-l cumpere.