Samsung GALAXY X: LIVE, Prezentarea Noului Telefon

Samsung GALAXY X. LIVE de la prezentarea noului model de telefon puteti vedea in acest articol, transmisiunea fiind facuta in direct din San Francisco de catre Samsung.

Samsung GALAXY X LIVE

Samsung GALAXY X. Live in aceasta seara de la ora 20:00 compania Samsung va prezenta primul sau telefon pliabil in cadrul unei conferinte care este dedicata dezvoltatorilor de aplicatii pentru telefoanele sale. Cel putin interfata Samsung GALAXY X va fi prezentata de catre compania coreeana in aceasta seara pentru intreaga lume, si vorbim despre un eveniment asteptat de catre o lume intreaga din cauza importantei acestui dispozitiv atat de asteptat.

Samsung GALAXY X. Nu trebuie sa aveti asteptari foarte mari de la prezentarea live pe care compania coreeana o va face in aceasta seara, iar asta pentru ca s-ar putea sa nu vedem chiar tot ceea ce asteptam de la coreeni. E foarte posibil ca un telefon pliabil real sa nu fie prezentat in aceasta seara de catre compania coreeana, iar asta pentru ca Samsung GALAXY X nu ar fi suficient de bine pegatit pentru lansare, dar poate ca un prototip a putut fi totusi incropit.

Samsung GALAXY X: LIVE, Prezentarea Noului Telefon

Samsung GALAXY X. Multe zvonuri ne-au spus ca Samsung va prezenta fizic astazi telefonul sau pliabil, unele recente au spus ca asta nu se va intampla, insa coreenii vor totusi sa faca o serie de anunturi importante. Ca sa fiu complet sincer, avand in vedere cat de mult interes exista pentru telefon, ar fi de asteptat ca destule detalii pentru Samsung GALAXY X sa fie anuntate, mai ales ca un telefon pliabil a fost deja prezentat oficial de catre un alt producator.

Samsung GALAXY X. Chiar daca noul model de telefon va fi prezentat astazi chiar si intr-o forma “rudimentara” vor mai trece cateva luni bune pana cand vom vedea versiunea sa finala prezentata de catre coreeni. Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca Samsung GALAXY X va fi lansat abia undeva prin februarie – martie, insa totul depinde de rapiditatea cu care poate fi finalizat procesul de dezvoltare pentru acest nou model de telefon.