Apple. Noile Casti Beats cu Functia SPECIALA a HomePod

Apple. Noua pereche de casti Beats, aflata acum in dezvoltare, vine cu o functie speciala inspirata din boxa inlitenge HomePod a companiei americane.

apple beats special

Apple. O noua pereche de casti Beats este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, iar conform unor informatii aparute astazi, ele urmeaza sa aiba o functie speciala a HomePod. Mai exact vorbim despre tehnologia beamforming, care in boxa inteligenta e folosita pentru ca aceast asa isi dea seama in ce tip de mediu se afla, si sa ajusteze in consecinta modul in care dera sunetele.

Apple. Noile casti Beats vor beneficia de o tehnologie similara, compania americana dorind sa integreze beamforming si in ele, probabil tot folosind microfoane care sa detecteze mediul in care se afla utilizatorul. Cand oamenii sunt afara, microfoanele integrate in castile Bets pot elimina toate zgomotele ambientale din jurul utilizatorului, fie ca e vorba despre vant, zgomot din trafic, etc, acestea fiind eliminate si din apelurile voce.

Apple. Noile Casti Beats cu Functia SPECIALA a HomePod

Apple. Separat de eliminarea zgomotelor ambientale, castile Beats ar putea inclusiv sa permita folosirea in orice fel de “orientare” daca nu va mai trebui sa va asigurati ca aveti casca dreapta in urechea dreapta, si cea stanga in cea stanga. Aceasta tehnologie va scuti toti utilizatorii de bataile de cap legate de plasarea “corecta” a castilor pe urechi, iar din moment ce fiecare are microfoane, nu ar mai exista probleme cu apelurile voce.

In one embodiment, a system for automatic right-left ear detection for a headphone comprises a first earcup and a second earcup that are identical. Each of the first and second earcups includes five microphones which are also used for purposes other than ear detection: a first microphone, a second microphone, a third microphone that is located inside each earcup facing the user’s ear cavity, a fourth microphone located on a perimeter of each earcup in a triangle shape with the first and second microphones (top left, top right, and bottom middle), and a fifth microphone located above and to the left of the second microphone on a perimeter of each earcup when looking at an outside housing of each earcup. A processor […] may be used to perform voice beamforming towards the user’s mouth to capture the user’s speech and perform noise beamforming away from the user’s mouth to capture environmental noise.

Apple. Pentru a putea oferi o asemenea tehnologie, cei de la Apple ar trebui sa implementeze inclusiv un procesor special in castile lor, dar desigur ca asta nu e o problema pentru compania americana. Cei de la Apple au creat chip-uri speciale pentru o varietate de produse, asa ca inca unul pentru castile Beats nu va face altceva decat sa ofere o experienta si mai buna de utilizare a produselor.

6 COMENTARII

  1. sa terminat discutia? daca sunt la fel de bune precum gramatica ta…e clar ca Apple va fi peste din start fara sa mai incercam produsul

  2. la cat de varza sunt castile astea :)))) c’mon, nu stiu daca merita sa fie luate in considerare. La acest pret exista optiuni net superioare.